back to top
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

Related Posts

Ξαφνιάζει η πρόταση Τσίπρα: “Να τοποθετηθούν υπηρεσιακές διοικήσεις στα υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Τύπου και Προστασίας του Πολίτη”

Η εκλογική μάχη πού ξεκινά δεν θα είναι εύκολη και οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ «θα χρησιμοποιήσουν τερατώδη ψέματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, τις προθέσεις, και την πολιτική του» καθώς και «δρακόντεια ψέματα για το τι περιμένει τους Έλληνες αν δεν ψηφίσουν για άλλη μια φορά το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του, το βράδυ της Δευτέρας, στο Cine Κεραμεικός, η οποία αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε παράλληλα ότι τώρα είναι η ώρα «να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός, τι ακριβώς έγινε. Ποιοι είναι αυτοί που με συνειδητά λάθη και παραλήψεις, έριξαν την Ελλάδα στα βράχια. Και τώρα ζητάνε και τα ρέστα από τον λαό μας, που τον ενέπλεξαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία». «Αυτές τις αλήθειες θέλει να μάθει ο λαός μας και όχι τους ψεύτικούς εκβιασμούς, τη ψεύτικη κινδυνολογία και κατατρομοκράτηση. Αυτές τις αλήθειες θέλει να μάθει και θα τις μάθει» πρόσθεσε.

«Με τον ίδιο αδίστακτο τρόπο που κυβερνήσανε, με τον ίδιο θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τη νίκη του λαού στις εκλογές της 25ης του Γενάρη. Όχι για να αποτρέψουν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για να αποτρέψουν την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη Βουλή. Στόχος τους να αποτρέψουν τη δυνατότητά μας να έχουμε τα χέρια μας λυμένα για τους δύσκολούς και λεπτούς χειρισμούς στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Για αυτό και θα εξαπολύσουν επίθεση κινδυνολογίας και τρόμου.

Αλλά και θα στηρίξουν τις ελπίδες τους σε σχήματα που δημιουργήθηκαν πρόσφατα ή σε άλλα που θα δημιουργηθούν προκειμένου να αρδεύσουν τα χωράφια της μνημονιακής πολιτικής» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας συμπλήρωσε:

Οι εκλογές αυτές πρέπει να γίνουν σε κλίμα σταθερότητας και ομαλότητας. Θεωρούμε ότι κανένας δεν επιδιώκει το αντίθετο. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε στον κ. Σαμαρά και ζητάμε ξεκάθαρα: Να τοποθετηθούν υπηρεσιακές διοικήσεις στα υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Τύπου και Προστασίας του πολίτη. Ώστε να διασφαλιστεί ότι ο τόπος θα πάει στις εκλογές χωρίς αντιδημοκρατικούς χειρισμούς και παρατράγουδα.

Και ακόμα προειδοποιούμε: Μη διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων. Και ειδικά την αλληλογραφία με την τρόικα. Γιατί αυτή η χώρα έχει δημοκρατία. Και στην δημοκρατία η διαφάνεια έχει τον πρώτο λόγο, είτε το θέλουν είτε όχι».

aftodioikisi.gr

{widget:social-share-button}

Popular Articles