back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΛΕΙΨΟΙ: Φεστιβάλ του προγράμματος «Άγονη Γραμμή Γόνιμη»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΛΕΙΨΟΙ: Φεστιβάλ του προγράμματος «Άγονη Γραμμή Γόνιμη»

Το Φεστιβάλ του προγράμματος «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νησί των Λειψών. 

Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων Kung Fu και κιθάρας που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η Άγονη Γραμμή Γόνιμη, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό & πολιτιστικό πρόγραμμα σε νησιά της άγονης γραμμής, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μικρό ρεσιτάλ κιθάρας και επίδειξη kung fu από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές.

Με στόχο την εξοικείωση των μαθητών με τα μουσικά όργανα, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικού χαρακτήρα συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για τους μικρούς ακροατές την Κυριακή 31 Μαΐου στις 11:00 στο Δημοτικό σχολείο των Λειψών.  

Σκιαμαχίες αλλά και ρεσιτάλ κιθάρας από τους μαθητές του Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου

Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί, οι κάτοικοι, οι εισηγητές, οι καλεσμένοι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι του προγράμματος γίνονται μια ομάδα και επιβραβεύουν την συλλογική προσπάθεια! 

Η αυλαία πέφτει με συναυλία που θα δοθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου από το Κουαρτέτο με φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών την Κυριακή 31 Μαΐου. 

Τοποθεσία: Αύλειος χώρος Δημοτικού Σχολείου 

Ημέρα: Κυριακή 31 Μαΐου.  

Ώρα: 19:30


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                                                     

Φώτιος Μιχ. Μάγγος

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ