back to top
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτμος: Άμεση αντίδραση του δημάρχου σε ψευδείς ειδήσεις για τον κορονοϊό – Τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων

Από την πρώτη στιγμή η δημοτική αρχή της Πάτμου έδωσε τη μάχη έναντια στην πανδημία, επιδιώκοντας την προστασία των πoλιτών και των επισκεπτών, αλλά και την προώθηση της Πάτμου ως έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Την Πέμπτη ο δήμαρχος Λευτέρης Πέντες εξέδωσε ανακοίνωση για την εξέλιξη της πανδημίας στο νησί, καλώντας τους δημότες να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Ο δήμαρχος Πάτμου αντιδρώντας άμεσα στην αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για κρούσματα κοροναϊού στην Πάτμο, απεκατέστησε την αλήθεια, καλώντας τους πολίτες να φερθούν με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση της πανδημίας, αλλά και η δυσφήμιση του τουριστικού προϊόντος της Πάτμου.

«Η Δημοτική αρχή θεωρώντας τις επιχειρήσεις ως βασικό πυλώνα της οικονομίας και της κοινωνίας, και υπό το πρίσμα της λήψης κατάλληλων υγειονομικών μέτρων συστήνει την μη αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων εις βάρος τους. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αποτελεί δυσφημιστικό γεγονός για τις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα τη στοχοποίησή τους. Είναι σαφές ότι τέτοιες ενέργειες δεν ευνοούν ούτε τις επιχειρήσεις , ούτε την κοινωνία, ούτε τη φήμη του νησιού», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο δήμαρχος Πάτμου.

 

Popular Articles