back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Άνανδρη επίθεση σε βάρος του νέου διοικητή της Αστυνομίας

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠΑΤΜΟΣ: Άνανδρη επίθεση σε βάρος του νέου διοικητή της Αστυνομίας

Άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του νέου διοικητή της Αστυνομίας κ. Ανδρέα Σταυρόπουλου γράφοντας με μαύρο χρώμα στο καπώ, στις πόρτες τη λέξη A.C.A.B. σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σμαράγδας Μουλιάτη PATMOSTIMES και την καταγγελία των αστυνομικών ενώσεων.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου 1 η ώρα ξημερώματα Τρίτης 12 Δεκεμβρίου. Το αυτοκίνητο του διοικητή ένα κόκκινο πούντο ήταν παρκαρισμένο λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα, στη γωνία του τελωνείου. Σε άλλο σημείο της Σκάλας με το ίδιο χρώμα οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα κατά της αστυνομίας, που προφανώς είχαν τον ίδιο στόχο.

Ο νέος διοικητής που έχει βαθμό Αστυνόμου Α΄μετετέθη τον τελευταίο καιρό,  από την Κω στην Πάτμο, που έχει διοίκηση αστυνόμου Β’ . 

Ο κ. Διοικητής, ερωτηθείς από το patmostimes.gr για το περιστατικό, απάντησε ότι έχει σχέση με αυτούς που δεν τους αρέσει η επιβολή της νομιμότητας.

“Δεν διαβάζετε σάιτ και σχόλια; είναι ηλίου φαεινότερον. Μου είπανε πήγαινε στην Πάτμο για την αστυνομική αναβάθμιση. Έχω αφήσει  τη γυναίκα μου με δύο παιδιά  στην Κω, 7 και εννέα ετών.  Και επειδή είμαι μηδενικής ανοχής και οι νόμοι είναι σαφείς, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου”. 

Πληροφορηθήκαμε ότι για να εντοπιστούν τα άτομα που προέβησαν στην παραπάνω ενέργεια, κλιμάκιο θα σταλεί από την Αθήνα για την σχετική έρευνα.

Ανακοίνωση για άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο διοικητής του ΑΤ Πάτμου, εξέδωσαν σήμερα απο κοινού οι αστυνομικές ενώσεις του νομού μας.

Στην ανακοίνωσή τους, οι ενώσεις  καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε το Μέλος μας και Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου Ανδρέας Σταυρόπουλος και  εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας. 

Παράλληλα διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι Ενέργειες σαν και αυτές δεν μας πτοούν αντίθετα μας  πεισμώνουν. Όποιος νομίζει ότι με τέτοιου είδους πράξεις ή με τραμπουκισμούς (όπως συνέβη με τους Υπαλλήλους της Εφορίας το καλοκαίρι) θα αποτρέψει την εφαρμογή της νομιμότητας είναι βαθειά νυχτωμένος.

Επίσης θεωρούμε απαράδεκτό ότι η διοίκηση δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στα επανειλημμένα  αιτήματα το συγκεκριμένου Διοικητή για την αποστολή εξειδικευμένων ομάδων αστυνόμευσής για την επαναφορά της ομαλότητας, και ελπίζουμε να το πράξει έστω και τώρα. 

Πηγή : rodiaki.gr – patmostimes.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ