back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΔελτίο Τύπου Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου

Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος υποδέχθηκε την Τετάρτη 29-04-2015 στο γραφείο του τον νέο Διοικητή της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο κ. Μενέλαο Μειμάρη καθώς και τον νέο Διοικητή της ΑΔΤΕ Κώ ταξίαρχο κ. Κων/νο Ευγένιο.

Στη εθιμοτυπική επίσκεψη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γαλουζής καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Σταυλάς και κ. Μπούκης. Ό ΄Επαρχος ευχήθηκε στους νέους Διοικητές καλή επιτυχία στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν, σε δύσκολες μάλιστα εποχές. Επίσης είπε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι πάντα κοντά τους και έμπρακτα στηρίζει και διευκολύνει το έργο τους.

Αναφέρθηκε ακόμη στα δύο έργα οδοποιίας που η Περιφέρεια ξεκινά στην Καλόλημνο και στο Φαρμακονήσι για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης όσων υπηρετούν εκεί. Τέλος ζήτησε από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ να στηρίξει και να ενισχύσει τις μονάδες των νησιών με ανθρώπινο δυναμικό και πόρους , ώστε να μπορούν να επιτελούν το έργο τους απερίσπαστοι.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε επίσης ο Έπαρχος Καλύμνου με το Γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Κουρουπλή προκειμένου να αντιμετωπιστούν επείγοντα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Καλύμνου και συγκεκριμένα ο εφοδιασμός του με οξυγόνο.

Ανάλογη επικοινωνία είχε με τη β΄ΥΠΕ για την στελέχωση των κέντρων υγείας Πάτμου και Λειψών με Παθολόγους ιατρούς.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ