back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Πάρου προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΕυχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Πάρου προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος με επιστολή του ευχαριστεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Φιλήμονα Ζαννετίδη για συμβολή του στην επίλυση προβλημάτων του πρωτογενή τομέα. Η επιστολή του δημάρχου εκφράζει ειλικρινή αναγνώριση των προτάσεων για την λύση των προβλημάτων που αποτελούσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα του νησιού και αποδεικνύει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται εν μέσω πανδημίας για την εξυπηρέτηση των νησιωτών.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             Πάρος, 14 Oκτωβρίου 2020

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

Ταχ. ∆/νση: Παροικία Πάρου

Προς: Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας  Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήµονα Ζαννετίδη

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Εκ µέρους του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και των υπηρεσιών του ∆ήµου Πάρου, νιώθω την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για το πνεύµα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επέδειξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εσείς προσωπικά ως θεµατικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τοµέα και την άµεση ανταπόκρισή σας στο αίτηµά µας για την χρηµατοδότηση του εκσυγχρονισµού των ∆ηµοτικών Σφαγείων Πάρου.

Το αµέριστο ενδιαφέρον σας και οι συµβουλές σας ως προς τη βέλτιστη διαχείριση των σφαγείων και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την τόνωση του πρωτογενή τοµέα του νησιού, που προέρχονται από τις γνώσεις σας και την πολυετή εµπειρία σας, αποδείχθηκαν πολύτιµες για την στήριξη της οικονοµίας και του κτηνοτροφικού κόσµου της Πάρου.

Εκτιµώ ειλικρινά την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε θέµατα που αφορούν την ανάπτυξη και την ευηµερία της τοπικής κοινωνίας και είµαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και στο µέλλον.

Ο ∆ήµαρχος Πάρου

Μάρκος Ι. Κωβαίος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ