back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Τύπου Δημάρχου Λέρου για τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου Δημάρχου Λέρου για τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

Ο Δήμαρχος Λέρου, υποδέχτηκε χτες στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γ. και τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κ. Θεμέλαρο Ι. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Λέρου κ. Κωνσταντινίδης Ι. καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζουμπούλης Γ., Κοκκίνη Φ., Μεραμπελιώτης Β. και Φωτεινός Μ.

Στη συνάντηση εργασίας ο Δήμαρχος Λέρου ενημέρωσε τον κ. Περιφερειάρχη για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου, την πορεία των έργων και τη στόχευση του για τα επόμενα έτη. Ακόμη, τόνισε την ανάγκη συμβολής της Περιφέρειας στους τομείς που της αναλογούν, όπως της δημιουργίας και αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων.

Ο κ. Περιφερειάρχης εξέφρασε με τη σειρά του την ικανοποίηση του για την πορεία των υπό εκτέλεση έργων και δεσμεύτηκε για την προώθηση της δημοπράτησης του φράγματος Παρθενιού, τη δημιουργία νέων αιθουσών στο Μπελένειο Γυμνάσιο Λέρου, την κατασκευή νέου νηπιαγωγείου στο Λακκί και τη χρηματοδότηση για τη δημιουργία τουριστικού καταφυγίου στα Άλιντα.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η άριστη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας θα συνεχιστεί και στο μέλλον με γνώμονα πάντοτε την ανάπτυξη του νησιού μας.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ