back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΝΕΚ: Διέκοψε τα δρομολόγιά του το ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ λόγω προγραμματισμένης συντήρησης

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΑΝΕΚ: Διέκοψε τα δρομολόγιά του το ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ λόγω προγραμματισμένης συντήρησης

Ενημερώνουμε τους κ.κ. μετόχους ότι το ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ όπως κάθε χρόνο διέκοψε τα δρομολόγιά του για να μεταβεί στον Πειραιά και να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συντήρησή του και να ανανεώσει  τα πιστοποιητικά του.

Οι επιθεωρήσεις που πραγματοποιούνται είναι σε επίπεδο Ειδικής Επιθεώρησης Σκάφους και Μηχανών που γίνονται κάθε 5 χρόνια και γίνονται από τους επιθεωρητές του αρμόδιου Νηογνώμονα  σε  όλους του τομείς του πλοίου.

Το πλοίο αφίχθη στον Πειραιά στις 19/1/2021 και ανέβηκε την ίδια ημέρα στην μόνιμη δεξαμενή του ΟΛΠ στον Πειραιά. Προβλέπεται να καθελκυστεί  στις 28/1/21 αφού ολοκληρώσει τις απαραίτητες και επιβαλλόμενες  από τους επιθεωρητές επισκευές .

Η Εταιρεία προσβλέπει στην όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση  όλων των εργασιών, επισκευών  και την ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων  ώστε μετά και την ανανέωση των πιστοποιητικών του να ξεκινήσει τα δρομολόγια του .

Τις εργασίες παρακολουθούν με ξεχωριστό επαγγελματισμό ο τεχνικός σύμβουλος, ο πλοίαρχος  και ο μηχανικός  και μας ενημερώνουν εγγράφως  για την πορεία τους.

Η Εταιρεία αντιμετωπίζει  με τον καλύτερο επαγγελματικό, τεχνικό, οργανωτικό και οικονομικό τρόπο   όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα πλοίο το οποίο έχει ξεπεράσει  την 30ετία  και αυτό το έχει αποδείξει,  καθώς την τελευταία 8ετία  το πλοίο λειτουργεί  με τον καλύτερο τρόπο  εξυπηρετώντας την Κάλυμνο και τα νησιά που προσεγγίζει.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ