back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αστυνομικό δελτίο ειδήσεων

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΑστυνομικό δελτίο ειδήσεων

Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για κλοπές στην Κάλυμνο

Στις 28-08-2013 το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου ένας 33χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι την 27-08-2013 το βράδυ αφαίρεσε από οικία ημεδαπής δυο κινητά και μια παιχνιδομηχανή ενώ πρώτες πρωινές ώρες αποπειράθηκε να μπει διαδοχικά σε τρεις οικίες ημεδαπών αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.


Σχηματισμός δικογραφίας για εκβίαση στην Κω

Στις 27-08-2013 στην Κω εξιχνιάστηκε υπόθεση εκβίασης από το Τμήμα Ασφάλειας Κω και σχηματίστηκε δικογραφίας σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 31 και 34 ετών, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. Συγκεκριμένα συμφώνα με σχετική καταγγελία οι κατηγορούμενοι την 25-08-2013 πρώτες πρωινές ώρες προκάλεσαν φθορές σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να εκφοβίσουν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και να του αποσπάσουν χρήματα.


Σύλληψη δυο (2) αλλοδαπών γυναικών για κλοπή, διάθεση προϊόντων παραεμπορίου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στην Κω

Στις 28-08-2013 στην Κω συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών μια 13χρονη και η μητέρα της, υπήκοοι Αλβανίας, για κλοπή, διάθεση προϊόντων παρεμπορίου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Συγκεκριμένα η ανήλικη με το πρόσχημα της πώλησης φωσφορούχων βραχιολιών, τα οποία κατείχε παράνομα, απέσπασε με την μέθοδο του εναγκαλισμού από δυο Βρετανούς το συνολικό χρηματικό πόσο των 75 ευρώ. Στην κατοχή της ανήλικης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 βραχιόλια χειρός- προϊόντα παραεμπορίου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 45,50 ευρώ.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ