back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δήλωση Προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τον ΦΠΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔήλωση Προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τον ΦΠΑ

Κοντή μνήμη φαίνεται ότι έχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς δεν θυμούνται τις αντιδράσεις όλων των φορέων όταν έγινε η πρώτη διαρροή… για την πιθανή αύξηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Δεν θυμούνται ότι ο Αντώνης Σαμαράς συγκρούστηκε με την Τρόικα, τους σημερινούς θεσμούς, αρνούμενος να αποδεχθεί οποιαδήποτε αλλαγή στο θέμα του ΦΠΑ εξηγώντας τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο για την οικονομία.

Ξέχασαν ότι η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και ο βουλευτές της ΝΔ τον Δεκέμβριο του 2014, έστειλαν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά ξεκαθαρίζοντας τις θέσεις τους, συμπαρατασσόμενοι στο πλευρό των Δωδεκανησίων

Που είναι σήμερα όλοι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ που ανησυχούσαν τότε για το μέλλον των Δωδεκανησίων;

Αναφέρονται για άδικη κινητοποίηση των φορέων γιατί όλα έχουν να κάνουν με διαρροές. Προφανώς θεωρούν τις δηλώσεις των ίδιων των Υπουργών τους διαρροές εκτός και αν θεωρούν ότι οι δηλώσεις τους στερούνται σοβαρότητας.

Και αναρωτιόμαστε γιατί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές του δεν ανακοινώνουν επίσημα τις θέσεις τους για την μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Γιατί οι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα δεν δεσμεύονται για την καταψήφιση ενός τέτοιου καταστροφικού νομοσχεδίου;


Για τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Η Πρόεδρος

Νατάσα Βενετοκλή

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ