back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔήλωση του Δημήτρη Γάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου

 

Στις πρόσφατες εκλογές ο Ελληνικός λαός έδωσε στη ΝΔ την αυτοδυναμία. Ταυτόχρονα, επέλεξε να δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το ρόλο μιας ισχυρής αντιπολίτευσης. Είναι μια ήττα με πολλά όμως θετικά παρακλάδια.

Από αύριο, μας περιμένουν νέοι αγώνες, από άλλο «μετερίζι», αλλά με το ίδιο στόχο: Να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες, να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες προκλήσεις για τη Δωδεκάνησο και στις προσδοκίες των νησιωτών για ένα καλύτερο αύριο. Θα συνεχίσουμε με τις ίδιες πολιτικές στοχεύσεις και με τις ίδιες κοινωνικές αναφορές. Τα ροζιασμένα χέρια των αγροτών, τα σκαμμένα πρόσωπα των ψαράδων θα είναι η καθημερινή μας εικόνα στην χάραξη της στρατηγικής μας πολιτικής δράσης.

Παραδίδουμε τη διακυβέρνηση της χώρας με υπερηφάνεια για το έργο μας. Με γεμάτα κρατικά ταμεία, με βελτιωμένη τη διεθνή της θέση, με την κοινωνική φροντίδα αναβαθμισμένη, με οδικό χάρτη για μια νησιωτική πολιτική του 21ου αι. Μέσα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης – την Ευρωζώνη και αξιόπιστη απέναντι στους εταίρους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που στήριξαν για άλλη μια φορά το ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο και όσους μέσα από την επιλογή τους αυτή στήριξαν και εμένα προσωπικά με τον σταυρό προτίμησης τους σε αυτές τις εκλογές. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Δωδεκανήσου, που μου έκαναν την τιμή να τους εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τα τελευταία 7 χρόνια. Ο αγώνας για τη Δωδεκάνησο, συνεχίζεται!

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ