back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Ιωάννη Παππά στο Μουσικό Σχολείο. Εξασφάλισε πόρους για την αναβάθμιση των υποδομών

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΕπίσκεψη Ιωάννη Παππά στο Μουσικό Σχολείο. Εξασφάλισε πόρους για την αναβάθμιση των υποδομών

Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου επισκέφτηκε ο Βουλευτής Δωδεκάνησου Ιωάννης Παππάς, προκειμένου να ελέγξει τους χώρους που πρόκειται να αναβαθμιστούν αλλά και τους χώρους που θα δημιουργηθούν οι νέες αίθουσες, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο σχεδιασμό.

Καθηγητές, μαθητές και γονείς, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κύριο Παππά, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως σε συνεργασία με εκπροσώπους του σχολείου εξασφάλισε τους πόρους, για την ουσιαστική αναβάθμιση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, που είναι το Μοναδικό Σχολείο στο Νότιο Αιγαίο.

Ο κύριος Παππάς συγκινημένος από την υποδοχή των καθηγητών, των γονέων και των μαθητών, δήλωσε πως οι επισκευές και η διαδικασία για την δημιουργία των νέων αιθουσών στο σχολείο θα ξεκινήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό́ διάστημα, αφού το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την υποδοχή, άκουσε τις μελωδίες των μαθητών και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο του σχολείου.

Παρακάτω, η δημοσίευση που έκανε με αφορμή την επίσκεψη, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Στο Μουσικό́ Σχολείο Ρόδου, ένα σχολείο-κόσμημα για τα Δωδεκάνησα καθώς αποτελεί το μοναδικό μουσικό σχολείο στο Νότιο Αιγαίο.

Εδώ, μαθητές, καθηγητές και γονείς συνθέτουν μια μοναδική ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό την αγάπη για το σχολείο τους και την μουσική τέχνη καθώς και την κοινή προσπάθεια για την επίτευξη καλύτερων υποδομών για το σχολείο τους.

Πριν ένα χρόνο εκπρόσωποι των καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων με είχαν επισκεφτεί στο γραφείο μου, θίγοντας μου το ζήτημα της αναβάθμισης των υποδομών του κτηρίου. Ένα χρόνο μετά εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση, για την αναβάθμιση όσων χωρών κρίνεται αναγκαίο αλλά και τη δημιουργία νέων αιθουσών.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Διευθυντή του Σχολείου, κύριο Χρυσοχό, τους υποδιευθυντές, κυρία Κακογιάννη, κύριο Μπέλλο, κύριο Αναγνώστου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, κύριο Δαδήλα, τον Αντιπρόεδρο, κύριο Πατούνα αλλά και τον Πρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου μαθητών, κύριο Βογιατζή, για την μεταξύ μας επικοινωνία και συνεργασία που οδήγησε στην εξασφάλιση των πόρων που θα διατεθούν για την ουσιαστική́ αναβάθμιση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, καθώς και για τη θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν σήμερα στο χώρο του σχολείου.

Νιώθω υπερήφανος, αφού μέσα από́ αυτή́ τη διαδικασία δίνουμε περισσότερα κίνητρα στους νέους της Δωδεκανήσου, να ασχοληθούν με την τέχνη και να διαδώσουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα μας.»

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ