back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στη Σύμη

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΕπίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στη Σύμη

Την Σύμη επισκέφθηκε χθες ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλειος Νικλόλαος Α. Υψηλάντης  με την ευκαιρία της εκεί παρουσίας του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά και του Γενικού Γραμματέα του ιδίου υπουργείου Καθηγητή του Ε.Μ.Π Κωνσταντίνου Αραβώση.

Το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής παρακολούθησε τη θεία λειτουργία που τέλεσε ο Ηγουμένος της Ι.Μ Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ.κ Αντώνιος Πατρού, και ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε τον βουλευτή στο Ηγουμενείο.

Στη συνέχεια  πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Κανονιοφόρο ΜΑΧΗΤΗΣ, στον Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ.κ Χρυσόστομο Β’.

Κατά την επίσκεψη στον Δήμαρχο Σύμης, ο Βουλευτής διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Σύμης ότι προχωρά αίτημα να μεταβεί στη Σύμη μόνιμα Καρδιολόγος και ότι έθεσε στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας αιτήματα και για δύο ακόμα ειδικότητες.

Στο αίτημα τέλος του Δημάρχου για δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου στη Σύμη, ο βουλευτής επικοινώνησε άμεσα με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Π.Σ Στέφανο Κολοκούρη από τον οποίο ζήτησε τη στήριξη του αιτήματος για να λάβει τη διαβεβαίωση ότι, με την υποβολή επισήμου αιτήματος από το Δήμο Σύμης , θα εξεταστεί με το θετικότερο δυνατό τρόπο αυτό.

Τέλος ο βουλευτής με το υπουργικό κλιμάκιο επισκέφθηκε τη νέα μαρίνα στο Πέδι Σύμης και έλαβε αρμοδίως ευχαριστίες για τη δωρεά στο αναγνωστήριο της Σύμης των εκδόσεων του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων και της Βουλής των Ελλήνων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ