back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιωάννης Παππάς από Αστυπάλαια «Η ανάπτυξη ξεκινάει από τα νησιά μας, να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΙωάννης Παππάς από Αστυπάλαια «Η ανάπτυξη ξεκινάει από τα νησιά μας, να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αστυπάλαια, για την παρουσίαση της επένδυσης της Volkswagen, γεγονός που θα μετατρέψει το νησί σε «πράσινο» πόλο ανάπτυξης.

Ο κ. Παππάς περιόδευσε με τον Πρωθυπουργό στην Αστυπάλαια, συνάντησε και συνομίλησε με φορείς και κατοίκους, ενώ είχε την ευκαιρία να θέσει στον Πρωθυπουργό ζητήματα που αφορούν τα Δωδεκάνησα, με σημαντικότερο αυτό της μείωσης των φορολογικών συντελεστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το εν λόγω ζήτημα ο κύριος Παππάς, έχει πραγματοποιήσει πλήθος παρεμβάσεων και ομιλιών, ενώ αποτελούσε το βασικό ζήτημα που έθεσε ο ίδιος στην σύσκεψη που είχε τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του ανέφερε πως έχουν γίνει μειώσεις στο φόρο εισοδήματος και στις επιχειρήσεις, προσθέτοντας ότι το επόμενο βήμα θα είναι ο ΦΠΑ, όταν ισορροπήσουν πλήρως τα δημόσια οικονομικά μας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη μείωση των μειωμένων φορολογικών συντελεστών στα νησιά.

Ο κ. Παππάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δήλωση του Πρωθυπουργού και ανέφερε την σημαντικότητα της μείωσης των φορολογικών συντελεστών στα νησιά, ένα ιστορικό κεκτημένο που έδινε ανάσα στην οικονομία και στους κατοίκους των νησιών μας, ενώ αποτελεί ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης. Η εμβληματική επένδυση της Volkswagen θα μετατρέψει την «πεταλούδα του Αιγαίου», την Αστυπάλαιά μας, σε πόλο οικολογίας και αναβάθμισης, ανοίγοντας τον δρόμο και για ανάλογες δραστηριότητες στα υπόλοιπα νησιά.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ