back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ρόδος: Άνοιξαν πυρ με καραμπίνες στο Αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου και σε περιπολικό!

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΡόδος: Άνοιξαν πυρ με καραμπίνες στο Αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου και σε περιπολικό!

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών Ρόδου, για τον εντοπισμό αγνώστου/ων δράστη/ών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 27-2-2013, έβαλλαν με κυνηγετικά όπλα, στο κτήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και σε ένα περιπολικό όχημα.

Το περιπολικό, που βρίσκονταν σταθμευμένο σε χώρο του Αστυνομικού Τμήματος, φέρει διαμπερές ίχνος στο σημείο του πορτμπαγκάζ και παρόμοιο ίχνος φέρει εξωτερικός τοίχος του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ βρέθηκαν τρεις (3) βολίδες κυνηγητικού όπλου, η μια μέσα στο πορτμπαγκάζ του περιπολικού και οι άλλες δυο στο έδαφος, πλησίον του τοίχου. 

Ακολούθησε έρευνα στην γύρω περιοχή, όπου σε απόσταση 100 μέτρων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλο (καραμπίνα), επιμελώς κρυμμένο σε υπαίθριο χώρο, ένα κυνηγετικό όπλο (flobert), κρυμμένο μέσα σε πρόχειρη κατασκευή – παράπηγμα, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και δυο (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Στα κυνηγητικά όπλα διαπιστώθηκε απόσβεση των αναγνωριστικών τους αριθμών. Όλα τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ