back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρόδος: Νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης – Τέσσερις κατηγορούμενοι

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΡόδος: Νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης - Τέσσερις κατηγορούμενοι

Μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου, έπειτα από καταγγελίες.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, η μητέρα μιας 16χρονης κατήγγειλε στις αρχές ότι το παιδί της έπεσε θύμα βιασμού. Η μητέρα υποστήριξε ότι η νεαρή μεταφέρθηκε στην περιοχή της Φάτνης Σαλάκου όπου στάθμευσε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια, ο ένας από αυτούς ηλικίας 15 ετών, την οδήγησε σε απόμερο σημείο όπου και τη βίασε παρά τη θέλησή της παρουσία και των υπολοίπων.

Η ανήλικη, φέρεται να φοβήθηκε να αναφέρει τα όσα είχαν συμβεί απευθείας στη μητέρα της , αλλά είχε ενημερώσει ένα συγγενικό της πρόσωπο. Στη συνέχεια το εν λόγω άτομο περιέγραψε όλα όσα είχαν συμβεί στη μητέρα της.

Αμέσως μετά την καταγγελία της μητέρας, ειδική παιδοψυχολόγος ήρθε σε επαφή με την ανήλικη, ενώ ενημερώθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειας κος Ιωάννης Χαρίτος. Αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού, σε συνεργασία με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου, μετέβησαν στο χωριό Απόλλωνα, όπου κατάγονταν οι εμπλεκόμενοι, καταφέρνοντας έτσι να συλλάβουν τους δύο από αυτούς. Για τους υπόλοιπους δύο είχε περάσει οριακά η προθεσμία του αυτοφώρου.

Τους μετέφεραν στη συνέχεια στο αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, όπου και κρατήθηκαν μέχρι να οδηγηθούν στη συνέχεια ενώπιον του Εισαγγελέα και της ανακρίτριας Ρόδου από όπου πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη.

Πηγή: www.lifo.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ