back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΡΟΔΟΣ: Συνελήφθη 44χρονος Αλβανός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΡΟΔΟΣ: Συνελήφθη 44χρονος Αλβανός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή

Συνελήφθη χθες (02.07.2017) το απόγευμα σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι δυο αλλοδαπές γυναίκες (32χρονη υπήκοος Ην. Βασιλείου και 24χρονη υπήκοος Πολωνίας) κατήγγειλαν ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διερχόμενες πεζή αγροτικό δρόμο της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων άγνωστος άνδρας, που βρισκόταν μέσα σε αγροικία, τις προσέγγισε δυο φορές, αρχικά πεζός και στη συνέχεια επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενέργησε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους, ακολούθως πρότεινε ερωτική συνεύρεση στην 24χρονη και όταν αυτή αντέδρασε την χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπό. Επιπρόσθετα, τις απείλησε χρησιμοποιώντας ρόπαλο και διέφυγε.

Αστυνομικοί, που ανέλαβαν άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν, αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τις καταγγέλλουσες.

Μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε το ρόπαλο, που χρησιμοποίησε, μήκους 75 εκατοστών και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ