back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

”STREET FOOD AND MORE” η νέα γευστική πρόταση στην Κω, με την υπογραφή του Αντώνη Ντρίτση

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ''STREET FOOD AND MORE'' η νέα γευστική πρόταση στην Κω, με την υπογραφή του Αντώνη Ντρίτση

Aντώνης Ντρίτσης έχει ανήσυχο πνεύμα! Το ξέρουν καλά όλα αυτά τα χρόνια οι δικοί του άνθρωποι, οι συνεργάτες του και φυσικά οι πελάτες του, οι οποίοι ”αγκαλιάζουν” τις επιχειρηματικές του ιδέες!

Ό,τι και να έχει δοκιμάσει να κάνει ήταν πάντα πρωτοποριακό, εκπλήσσοντας μας ευχάριστα..!!!

Η νέα επιχειρηματική του κίνηση, για την οποία προετοιμάζεται τα τελευταία χρόνια, είναι η Καντίνα ”STREET FOOD AND MORE” που θα βρίσκεται στο Ψαλίδι.

Όλα αυτά τα ταξίδια, τα χρόνια στις κουζίνες και στα μαγαζιά, του έδωσαν την απαραίτητη εμπειρία να μετουσιώσει εικόνες και γεύσεις σε 5 βασικές on the go λιχουδιές που δεν αντιστέκεσαι!!!

Ας τις δούμε μια – μια!

Street Food ΣΟΥΒΛΑΚΙ!

Aυθεντική γεύση, με τα πιο αγνά υλικά και μυρωδικά που σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο!

Ο Αντώνης και οι Σεφ του Παντελής Κοντογιάννης & Πέτρος Ακογλάνης, κατάφεραν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε ένα Gourmet – old fashion σουβλάκι δοσμένο με ένα on the go τρόπο!

Με κομμάτια χοιρινού ή κοτόπουλου φτιαγμένα με μυστική συνταγή από την Πόλη και ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ μιξ μπαχαρικών στο οποίο μπορείς να προσθέσεις και τα κλασικά: ντοματούλα, κρεμμυδάκι, τζατζίκι και μαϊντανό!

Μυρωδιά από τα χρόνια μας τα παιδικά, δεμένα όλα με μαεστρία ψησίματος που κάνει όλη τη ζουμερή διαφορά. Αυτό είναι το all time clasic σουβλάκι στην Gourmet του έκδοση! …Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή σε μπιφτέκι μοσχαρίσιο ή χοιρινό. Εκεί οι Σεφ προτείνουν να προσθέσουμε μουστάρδα στάνταρ, ντοματούλα για δροσιά, κρεμμυδάκι το λατρεμένο, αυγό και μαϊντανό για το τελείωμα!!!

Burger!

Το Βurger στην Καντίνα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς burgeristas!

Ο Αντωνης και οι Σεφ του έβαλαν όλη την εμπειρία τους και σε συνδυασμό με γεύσεις και ιδέες από ταξίδια στην Αμερική δημιούργησαν το ΑΠΟΛΥΤΟ burger.

O κιμάς των 200 γραμμαρίων, αφού έχει ξεροψηθεί τόσο–όσο πάνω στην καυτή πλάκα, αποκτώντας μια τραγανή, ξεροψημένη κρούστα, διατηρώντας όμως την ίδια στιγμή ζουμερό το εσωτερικό του, γίνεται ένα με το γνήσιο τσένταρ, δίνοντας όλη την γεύση του στο μαλακό αφράτο ψωμάκι brios. Στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και all time Αmerican classic σως και κέτσαπ!

Hot Dog!

Γιατί η ευτυχία κρύβεται στα απλά!!!

Λουκάνικο μοσχαρίσιο, συνδυασμένο με καραμελωμένα κρεμμύδια, ΒΒQ σως, μαγιονέζα, τσιπς κρεμμυδιού… και είσαι έτοιμος!

Τsοureki My Love!

Ένα γλυκό για όλους τους εραστές της σοκολάτας με τα λατρεμένα «Oreos» να πρωταγωνιστούν!

Αν κάνεις Βreak από την δουλειά μπορείς να πάρεις και καφέ στο χέρι …αν πάλι ξεκινάς για δουλειά έχει και κουλούρι
γεμιστό ….Τι άλλο να ζητήσει κανείς!

Είναι οι γεύσεις, οι μυρωδιές και το στήσιμο του concept, που αν δοκιμάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην ”κολλήσεις” γιατί το ”STREET FOOD AND MORE” δεν φιλοδοξεί να αντικαταστήσει κάτι που ήδη υπάρχει , ήρθε για να φέρει κάτι φρέσκο , ζουμερό , ποιοτικό και πάνω από όλα για ΟΛΟΥΣ!

Σε street food τιμές αλλά σε Gourmet cooking απόλαυση!

Ο Αντώνης μας μίλησε, δίνοντας το στίγμα του για το νέο εγχείρημα του.

«Πάντα το σκεφτόμουν …αλλά ξέρεις , είναι αυτές οι ιδέες που στροβιλίζουν στο μυαλό σου μέχρι που κάτι μέσα σου σου λέει ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα! Μου άρεσε η ιδέα ενός διαφορετικού αλλά πολύ ποιοτικού street food. Ένα Street food που θα πάντρευε την ελληνική γαστρονομία & παράδοση, με το Street Food και την αυθεντικότητα του American Burger με δικές μας «πειραγμένες» γεύσεις , δοσμένες έτσι ώστε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αγνό, ποιοτικό , με εξαιρετική πρώτη ύλη που δεν βρίσκεις πια!.. Ταυτόχρονα, είναι ωραίο που μπορείς να απευθύνεσαι σε όλους! ..Kαι όταν λέμε όλους εννοούμε ΟΛΟΥΣ!!!»

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ημέρες…

kosnews24.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ