back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα βουλευτή Δωδ/σου κ. Ιωάννη Παππά

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΣυγχαρητήριο μήνυμα βουλευτή Δωδ/σου κ. Ιωάννη Παππά

Η ανακοίνωση του Υπουργικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο μας και Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη με κάνει να νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, διότι η δέσμευση του να φέρει νέα πρόσωπα με ήθος, εντιμότητα επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση στην πολιτική σκηνή γίνεται πράξη.

Mας γεμίζει εξίσου χαρά τόσο εμένα όσο και όλους τους Δωδεκανήσιους η τοποθέτηση του Μάνου Κόνσολα στη θέση του Υφυπουργού Τουρισμού.

Ο Τουρισμός είναι ένας σημαντικός τομέας για την Πατρίδα μας και εκτιμώ, πως θα δώσει τον αγώνα που πρέπει στο Υπουργείο για να διατηρήσει τα Δωδεκάνησα στην πρωταγωνιστική τους θέση. 

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου, Βασίλη Υψηλάντη και Μίκα Ιατρίδη για την εκλογή τους και να πω ένα μεγάλο μπράβο, στον Αντώνη Γιαννικουρή και στην Ελένη Μαυρογάλου για τον αγώνα που έδωσαν. 

Θεωρώ ότι είναι μία συλλογική δικαίωση. Για τους υποψηφίους που έδωσαν τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα καθώς και για τους ίδιους τους ψηφοφόρους. Τους συμπατριώτες μας, που κατάφεραν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους να δώσουν μία ιστορική, καθαρή νίκη της παράταξης στο νομό μας, κερδίζοντας τέσσερις έδρες!  

Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε όλοι τα μανίκια και με υπεύθυνη στάση, έντιμη και ξεκάθαρη πολιτική να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά για να πάμε την χώρα και τα Δωδεκάνησα μας,  βήματα μπροστά.

Εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους και όλες που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την προτίμηση τους και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ δυναμικά για να φέρω ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων και να δούμε ξανά τα νησιά μας στην θέση που τους αρμόζουν. 

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πως ενωμένοι μπορούμε !


Με σεβασμό και εκτίμηση

Ιωάννης Κ.Ιωάννης

Βουλευτής Δωδεκανήσου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ