back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: “Απαραίτητη η συνεργασία με την τοπική κοινωνία για τα Κέντρα Ταυτοποίησης”

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: "Απαραίτητη η συνεργασία με την τοπική κοινωνία για τα Κέντρα Ταυτοποίησης"

Το υπουργείο Τουρισμού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την θερινή τουριστική περίοδο  και με προτεραιότητα στη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,  ταυτίζεται απόλυτα με τον κεντρικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, σχετικά με την πολιτική και επιχειρησιακή διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος.

Διαμορφώνοντας την τουριστική προβολή της χώρας, η ηγεσία του Υπουργείου   βρίσκεται  σε συνεχή επαφή με τους touroperators του εξωτερικού  για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης στα νησιά του Αιγαίου που δέχονται το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα,  και πληροφορεί για τις έγκαιρες και συντονισμένες δράσεις της ελληνικής κυβέρνησης εντός των προβλεπομένων προθεσμιών. 

Τα κέντρα ταυτοποίησης αποτελούν εγγύηση για την τουριστική κίνηση  και η έγκαιρη δημιουργία τους θωρακίζει την εικόνα ασφάλειας του ελληνικού προορισμού. Τα κέντρα θα είναι  ελεγχόμενα και  μακριά από τους χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος.

Για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού αυτού, κρίνεται απαραίτητο οι τοπικές αρχές, οι τοπικοί φορείς και οι τοπικές κοινωνίες να συνεργαστούν, προκειμένου να διαφυλάξουμε την εικόνα της χώρας  στο εξωτερικό και να εξασφαλίσουμε την ομαλή και απρόσκοπτη εξέλιξη της τουριστικής κίνησης  το 2016.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ