back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Αν σε ελκύουν τα «δυνατά μυαλά», αυτός είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΖώδια: Αν σε ελκύουν τα «δυνατά μυαλά», αυτός είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα!

Αν είσαι εγκεφαλικός τύπος, αυτός είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα!

Αναζητώντας το ταίρι σου, είναι πιθανό να δίνεις προτεραιότητα σε κάποια χαρακτηριστικά όπως η ευγένεια, η γενναιοδωρία ή η αίσθηση του χιούμορ. Αυτές είναι και οι πιο βασικές ιδιότητες που είναι καλό να έχει ο σύντροφος σου, ανεξάρτητα σε ποια δίνεις προτεραιότητα.

Όμως, στην περίπτωση που η νοημοσύνη είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο, τότε διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που σου ταιριάζουν και θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα. Αυτά τα ζώδια θα σου δείξουν την εξυπνάδα τους με διάφορους τρόπους, οπότε αν η εγκεφαλικότητα είναι αυτό που σε κάνει να ενεργοποιείσαι, καθένα από αυτά ξέρει πώς να σε κάνει να το ερωτευτείς.

Αναλυτικά:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να έχει τη φήμη ότι είναι φευγάτος και απρόβλεπτος, αλλά αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι στερείται της ικανότητας να εστιάζει. Αντιθέτως, είναι τρομερά ευφυής και τα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στο να επεκτείνει συνεχώς την άποψή του για τον κόσμο, μέσω νέων εμπειριών και ιδεών. Ο Τοξότης βλέπει τον κόσμο μέσα από έναν φιλοσοφικό φακό και πάντα προσπαθεί να δει τη «μεγάλη εικόνα».

Κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη που σχετίζεται με την ανώτερη γνώση και τη σοφία, πράγμα που σημαίνει ότι διαρκώς αναζητά να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα που του ορίζονται. Ο κατάλληλος σύντροφος για αυτό το ζώδιο πρέπει να μοιράζεται μαζί του την πνευματική περιέργεια και τη δίψα για γνώση που επιτυγχάνεται μέσω της προσωπικής εμπειρίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι αναλυτικός από τη φύση του και βλέπει τα πάντα ως ένα παζλ που πρέπει να λυθεί. Με τη βοήθεια του κυβερνήτη πλανήτη του, του Ουρανού, ο οποίος συνδέεται με τα επαναστατικά οράματα, καταλήγει σε συμπεράσματα και βλέπει τον κόσμο με τη δική του μοναδική αντίληψη. Μμερικοί άνθρωποι μπορεί να τον θεωρούν κάπως απρόσιτο, αδιάφορο ή και αναίσθητο.

Όμως, για όσους έλκονται από εκείνους που μπορούν να λύνουν προβλήματα και να έχουν οράματα, τίποτα δεν είναι πιο ξεσηκωτικό από το να παρακολουθούν το μυαλό του Υδροχόου σε δράση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα ζώδια του Νερού έχουν μια ισχυρή σύνδεση με τα συναισθήματά τους και αυτό στον Σκορπιό μεταφράζεται σε βαθιά συναισθηματική νοημοσύνη. Έχει ιδιαίτερα υψηλή αντίληψη για το τι αισθάνονται οι άλλοι γύρω του και μπορούν να αναγνωρίσουν τι είναι αυτό που χρειάζονται.

Πρόκειται για ένα δώρο, που σε λάθος χέρια, μπορεί να αποβεί επικίνδυνο. Αλλά, από τη στιγμή που ο Σκορπιός αναζητά έναν σύντροφο που μπορεί να τον/την εμπιστευτεί και να ανοιχτεί συναισθηματικά, τείνει να χρησιμοποιεί αυτό το χάρισμά του, προκειμένου να διαχωρίσει αυτούς που μπορεί να πάρει στα σοβαρά από εκείνους που απλώς θέλουν να παίξουν παιχνίδια.

astrology.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ