back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της NN Hellas: Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΝέο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της NN Hellas: Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά

Η NN Hellas ανακοίνωσε μία νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συγκεκριμένα, η ΝΝ θέτει σε εφαρμογή την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online χωρίς κόστος, για περισσότερους από 10.000 κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιούχων επιδομάτων αλληλεγγύης.

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κατοίκους των 15 Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και το σύνολο των κατοίκων των μικρότερων πληθυσμιακά Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης.

Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χρήστης και είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα,όλο το 24 ώρο. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή έχει διάρκεια έναν ολόκληρο χρόνο, δηλαδή από την 1η Μάϊου 2021 μέχρι και τις 30 Απριλίου 2022.

Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες. Ο κάθε χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας το μοναδικό όνομα και κωδικό που έχει παραλάβει από υπεύθυνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στη συνέχεια, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει απευθείας με ιατρούς, για οποιοδήποτε θέμα υγείας τον απασχολεί. Αν απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί συμβουλεύουν τους χρήστες σε ποιον εξειδικευμένο συνάδελφό τους, θα πρέπει να απευθυνθούν ή αν είναι απαραίτητο, να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

Με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η ΝΝ Hellas αποδεικνύει ότι ακόμα και από απόσταση, βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία και δίνει προτεραιότητα στην υγεία. Έτσι όλοι οι κάτοικοι της Δωδεκανήσου μπορούν να νιώθουν πλέον περισσότερη ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ιατρικές συμβουλές αν παραστεί ανάγκη, ακόμα και αν βρίσκονται μακριά από ιατρικά κέντρα ή εκτός ωρών λειτουργίας τους.

Το πρόγραμμα της NN Hellas σχεδιάστηκε και τέθηκε σε εφαρμογή με τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, ενώ ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ανέφερε ότι «Η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους εμάς και αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της Περιφέρειάς μας. Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά την πρωτοβουλία αυτή της ΝΝ Hellas που ενισχύει τις προσπάθειές μας».

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κα. Χαρούλα Γιασιράνη, η οποία επιμελήθηκε προσωπικά την εφαρμογή του προγράμματος και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις δομές υγείας σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, προσθέτει: «Δίνουμε καθημερινά και με την καρδιά μας τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, αξιοποιώντας ταυτόχρονα αξιέπαινες ενέργειες όπως αυτή της NN Hellas, για την προστασία της υγείας σε μια εποχή που καθίσταται πιο απαραίτητο από ποτέ».

Από την πλευρά της NN Hellas, η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, σημείωσε: «Με την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουμε τα Δωδεκάνησα, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέτουμε σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους νησιών μια πρωτοποριακή υπηρεσία, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια της NN Hellas εδώ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ