back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Κερδίζουν Κραϊόβα και Ιντεπεντιέντε

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Κερδίζουν Κραϊόβα και Ιντεπεντιέντε

Περιορισμένες οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τετάρτης, το Betarades.gr, ωστόσο, έχει ξεχωρίσει τέσσερις προτάσεις. Οι τρεις από αυτές προκύπτουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, συγκεκριμένα από το Κύπελλο Ρουμανίας και από τα πρωταθλήματα της Κολομβίας και της Παραγουάης, ενώ μία ακόμη έρχεται από την προημιτελική φάση του Champions League της FIBA.

Μπορεί η Κραϊόβα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με τον αγώνα Κραϊόβα – Ντιναμό Βουκουρεστίου, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.40. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την Κυριακή 19/03 για το πρωτάθλημα, στην έδρα της Ντιναμό τότε, και αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Η Κραϊόβα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, παραμένοντας αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια (1-2-0) χωρίς να δεχθεί γκολ. Φορμαρισμένη είναι και η Ντιναμό, όντας αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα ματς της (4-2-0), ωστόσο στις τρεις τελευταίες “επισκέψεις” της στο γήπεδο της Κραϊόβα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Αξίζει να ρισκάρουμε με τον Άσσο.

Προβάδισμα η Ιντεπεντιέντε

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ιντεπεντιέντε – Ρούμπιο Νου, με την επιλογή μας να είναι και εδώ ο Άσσος, σε απόδοση 2.05. Εξαιρετική εκκίνηση έχει κάνει στο Απερτούρα της Παραγουάης η Ιντεπεντιέντε και μετά από τα επτά πρώτα ματς έχει ηττηθεί μία μόλις φορά (3-3-1). Αντίθετα, η Ρούμπιο Νου σε οκτώ αγώνες, έχει έναν περισσότερο από τη σημερινή της αντίπαλο, έχει πανηγυρίσει μία μόνο νίκη (1-4-3). Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, παραμένουν αήττητοι φέτος στην έδρα τους και αξίζουν της στήριξής μας.

Με το No Goal στην Κολομβία

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το No Goal στον αγώνα Τζούνιορ – Μιγιονάριος, σε απόδοση 2.00. Με καινούριο προπονητή στον πάγκο θα παραταχθούν στη σημερινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, με τον Αλμπέρτο Γκαμέρο να αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα με 1-2 από την Τζαγουάρες την προηγούμενη αγωνιστική και τον Φερνέλ Ντίας να αποτελεί τον αντικαταστάτη του. Θα επιδιώξει να βάλει την Τζούνιορ στο δρόμο των επιτυχιών, με την ομάδα του να έχει μόλις μία νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Κολομβίας. Στον αντίποδα, η Μιγιονάριος αν κερδίσει σήμερα θα πλησιάσει στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας, διαθέτει πολύ καλή άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις πέντε τέρματα μέχρι στιγμής, ενώ στα 7/8 πιο πρόσφατα ματς της έχει επιβεβαιωθεί το No Goal.

Χαμηλό σκορ στη Βενετία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Βενέτσια – Καρσίγιακα, στην οποία θα πάμε με το Under 148.5 πόντοι, σε απόδοση 1.87. Πρόκειται για τον δεύτερο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων, με την Καρσίγιακα να έχει επικρατήσει 74-71 στο πρώτο ματς. Η Βενέτσια θα επιδιώξει να κάνει σήμερα την ανατροπή και για να την πετύχει θα στηριχθεί κυρίως στην άμυνά της. Γενικότερα δέχεται λίγους πόντους το τελευταίο διάστημα (70 από την Τορίνο, 71, 68 και 49 από την Αβελίνο στην προηγούμενη φάση του Champions League, 61 από Πέζαρο), ενώ αμυντικές αρετές διαθέτουν και οι φιλοξενούμενοι, επιτρέποντας μόλις 68 πόντους ανά αγώνα στη φάση των ομίλων και μόνο στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπεσίκτας (83-90) και στο πρώτο παιχνίδι με την Φρανκφούρτη (90-80) «ξέφυγαν» τα σκορ. Το προσφερόμενο 148.5 φαίνεται πολύ μεγάλο για το ζεύγος τη δεδομένη χρονική περίοδο, η επιλογή είναι το Under.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ