back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Στήριγμα η Γκόμελ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Στήριγμα η Γκόμελ

Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Η δυνατή πρόταση της ημέρας προκύπτει από τη Λευκορωσία, δύο προγνωστικά έρχονται από τη Σκανδιναβία, ενώ στο “ραντάρ” μπαίνει και ένα ματς από τη Βραζιλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προβλέψεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από τον online betting και να ανακαλύψετε ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα!

Παίρνει αποτέλεσμα η Γκόμελ

Ξεκινάμε με το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση Ντιναμό Μπρεστ – Γκόμελ για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι γηπεδούχοι, προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 με την Γκοροντέγια, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έχουν κατορθώσει να πανηγυρίσουν μία μόλις νίκη και αυτή απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Ναφτάν. Η Γκόμελ, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μινσκ, έδειξε, όμως, χαρακτήρα, έκανε την ανατροπή και τελικά επικράτησε με 2-1. Πανηγύρισε, παράλληλα, το δεύτερο διαδοχικό της “τρίποντο”, βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τη στηρίξουμε.

Κερδίζει η Λίλεστρομ

Συνεχίζουμε με Α’ Νορβηγίας και τον αγώνα Λίλεστρομ – Στρομσγκόντσετ, με την επιλογή μας να είναι ο “άσσος” σε απόδοση 2.05. Εκτός έδρας κόντρα στη Βαλερένγκα δοκιμάστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Λίλεστρομ και ηττήθηκε με 3-1, αποτέλεσμα το οποίο έβαλε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις που είχε προηγηθεί. Από την άλλη πλευρά, το κλίμα στους φιλοξενούμενους είναι κάκιστο. Έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα (1-4-4), εκτός έδρας τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα (0-2-3), ενώ η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο μετά από την απαράδεκτη ενέργεια του τερματοφύλακα Πέντερσεν στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Μόλντε (1-1), ο οποίος “απάντησε” στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ομάδας του υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο! Τα δεδομένα είναι υπέρ της Λίλεστρομ, η οποία μπορεί να φτάσει στη νίκη.

“Κλειστό” ματς στο Χάλμσταντ

Περνάμε στην Α’ Σουηδίας, η οποία ξεκινά και πάλι μετά από ένα μήνα περίπου διακοπής, και την αναμέτρηση Χάλμσταντ – Έλφσμποργκ, στην οποία θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 2.25. Η ανάπαυλα του πρωταθλήματος έφερε εξελίξεις στους γηπεδούχους. Ο τεχνικός Γιαν Γιόνσον αποτέλεσε παρελθόν, με τον αντικαταστάτη του να είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ιγκόρ Κρούλι, ο οποίος είναι 28 ετών. Μόλις μια νίκη έχει πάρει η Χάλμσταντ έπειτα από 12 αγωνιστικές (1-3-8), έρχεται από εφτά ήττες στις τελευταίες οκτώ, συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη (0-3-8). Στον αντίποδα, η Έλφσμποργκ έκλεισε με θετικές εμφανίσεις τις υποχρεώσεις της πριν από τη διακοπή. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της κατάφερε να συγκεντρώσει δέκα πόντους και απέχει μόλις τρεις από την πρώτη τριάδα. Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στη δράση μετά από ένα μήνα απραξίας, τις περιμένουμε αρκετά “μουδιασμένες” και ιδιαίτερα προσεκτικές.

Με τα γκολ στο Σάο Πάολο

Ολοκληρώνουμε με το ντέρμπι στο Σάο Πάολο ανάμεσα στην Παλμέιρας και την Γκρέμιο, με την επιλογή μας να είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.00. Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Η γηπεδούχος Παλμέιρας έρχεται από το 3-3 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κρουζέιρο για το Κύπελλο, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Η Γκρέμιο, από την πλευρά της, επικράτησε μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο 4-0 της Ατλέτικο Παραναένσε, αφήνοντας πίσω της την ήττα με 0-1 από την Κορίνθιανς, η οποία είναι η μοναδική που έχει υποστεί στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (7-1-1). Τίθενται αντιμέτωπες δύο ποιοτικές ομάδες που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, θα πάμε με το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ