back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία της Λέρου, ο οποίος σηματοδοτεί και επίσημα το νέο σχολικό έτος 2020-’21, για εκπαιδευτικούς, μαθητές, αλλά και γονείς.

Στα Νηπιαγωγεία, στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του νησιού τον αγιασμό ετέλεσε ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος και οι ιερείς μας.

Στον αγιασμό του Μπελλένειου Γυμνασίου/Μπουλαφέντειου Λυκείου, μαζί με τον Μητροπολίτη μας παρέστη ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, τους οποίους δέχτηκαν με χαρά οι Εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι Γονείς.

Παράλληλα, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των ΝΠΔΔ αλλά και μέλη της Δημοτικής Αρχής παρέστησαν στους αγιασμούς των υπόλοιπων σχολικών μονάδων.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, οι αγιασμοί των Σχολικών μονάδων τελέστηκαν με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να κάνουν χρήση μάσκας, λόγω της Πανδημίας του Covid-19.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας εύχεται στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς, καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή δύναμη, ώστε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική για να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα μικρών και μεγάλων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ