back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Από τον Δήμο Λέρου ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι, όπως πληροφορηθήκαμε, επιτήδειοι συνεχίζουν τις προσπάθειες τηλεφωνικής εξαπάτησης επιχειρηματιών του νησιού μας, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα, προσποιούμενοι αυτή τη φορά, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέρου κ. Δημήτριο Καστή.

Συγκεκριμένα, η απάτη έχει ως εξής: Οι απατεώνες προβαίνουν σε παραγγελίες σχετικά μεγάλης αξίας, αποστέλλοντας στη συνέχεια στους επαγγελματίες πλαστά τραπεζικά παραστατικά κατάθεσης πολύ μεγαλύτερης αξίας, δήθεν από λάθος, ζητώντας από τα θύματά τους την «επιστροφή» του ποσού της διαφοράς, το οποίο φυσικά ουδέποτε είχαν καταβάλει εξ` αρχής στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή των πολιτών να μη δίνουν προσωπικά τους δεδομένα και στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ή να καταθέτουν χρήματα, αλλά να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές.

Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αφορά στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από την Οικονομική Υπηρεσία και όχι από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, αιρετό.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ