back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΛΗΜΗ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΛΗΜΗ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟ

Αναφορικά με δελτίο Τύπου του δημ. συμβούλου Κων/ντίνου Κλήμη που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Δήμαρχος Λέρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερα λυπηρό όταν το μένος και η εμπάθεια που έχουν ορισμένοι εναντίον της Δημοτικής Αρχής, τους αναγκάζει να υπερβαίνουν τα όρια του πολιτικού πολιτισμού, λέγοντας και γράφοντας ψεύδη και ανακρίβειες, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να πλήξουν τον Δήμαρχο.

Γνωρίζω βεβαίως ότι όλοι αυτοί είναι κατευθυνόμενοι από συγκεκριμένους εξωθεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι επειδή απώλεσαν την εξουσία μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν πολιτικά – εκλογικά τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, ανακάλυψαν πρόθυμες μαριονέτες που κάνουν τη «βρόμικη δουλειά» λασπολογώντας με ασυναρτησίες και προσφέροντας πολύ κακές υπηρεσίες στον τόπο τους.

Όσον αφορά στον Δημοτικό Σύμβουλο Κλήμη Κων/ντίνο, ο οποίος σε προηγούμενο δελτίο Τύπου παραδέχτηκε δημοσίως ότι “αισθάνθηκε την υποχρέωση να απευθυνθεί σε αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν”, δηλαδή στους υποβολείς του, «θυμήθηκε» εντελώς ξαφνικά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού…

Καταρχάς καλό θα ήταν πριν ξεκινήσει να κάνει τον… «ντεντέκτιβ», να ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π, στις οποίες δεν πατά το πόδι του, αφού μέχρι σήμερα, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ!

Αν προσερχόταν, θα γνώριζε και τα προβλήματα στα γήπεδα, όπως επίσης θα γνώριζε και την εξέλιξη των χρηματοδοτήσεων και τις ημερομηνίες διαγωνισμών και δημοπράτησης των έργων (γήπεδο τένις στο ΠΙΚΠΑ, γήπεδα 5Χ5, γήπεδο ποδοσφαίρου στο Λακκί κοκ.

Σχετικά με την επίσκεψη του Δήμαρχου στο στάδιο του Ξηροκάμπου, ο «ντεντέκτιβ» κ. Κλήμης ενημέρωσε την πρόεδρο του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π σχετικά με «ένα ηλεκτρολογικό καλώδιο που ήταν επικίνδυνο», αλλά όταν προσήλθαμε στον χώρο δεν μπορούσε να το βρει, αφού τέτοιο καλώδιο δεν υπήρχε σύμφωνα και με τη βεβαίωση του ηλεκτρολόγου του Δήμου μας.

Τέλος διαψεύδω κατηγορηματικά τη δήθεν απάντηση που διατείνεται ότι του έδωσα προφορικά, και τον ενημερώνω ότι ο πολιτικός διάλογος και οι απαντήσεις δίνονται ΘΕΣΜΙΚΑ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π, και όχι σε δελτία Τύπου και στο facebook.

Όταν θυμηθεί να προσέλθει στις συνεδριάσεις, ίσως μπορέσει να κατανοήσει και τα προβλήματα του τόπου».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ