back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απάντηση της “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Θ.ΛΕΡΟΥ” στην καταγγελία της “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κ.Θ. ΛΕΡΟΥ”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑπάντηση της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Θ.ΛΕΡΟΥ" στην καταγγελία της "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κ.Θ. ΛΕΡΟΥ"

Σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Τσουκαλά Γεωργίου. Ο κ. Τσουκαλάς Γ. εργάζεται στο Π.Π.Ι.Λειψών, ως ιατρός του Ε.Σ.Υ. Από όσων γνωρίζουμε, οι ιατροί του Ε.Σ.Υ. έχουν δικό τους σωματείο (Ε.Ι.Θ.Ε.Λ.) και συμμετέχουν στο Κεντρικό Όργανο την Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Η ομοσπονδία των νοσοκομειακών ιατρών έχει επιδείξει σημαντικό έργο στο χώρο της υγείας.

Επομένως σκεπτόμενοι λογικά, ο συνάδελφος μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την δυναμική του από τον ιατρικό χώρο. Επειδή όμως θεωρούμε ότι ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας πρέπει να έχουν λόγο, περιμέναμε να είναι αλληλέγγυος (ως φρέσκο μέλλος του σωματείου εργαζομένων).

Επειδή πιστεύουμε απόλυτα στην ενεργό συμμετοχή και στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών αποσύραμε την ένσταση στις 2/4/2013. Αλλά  απ’ όλη αυτή την ιστορία κάποιοι ενδιαφέρονται περισσότερο να επιβάλουν την άποψη τους, χωρίς ερωτηματικά με σκοπό να παραπλανήσουν και να απομακρύνουν τους εργαζόμενους από τις ουσιαστικές διεκδικήσεις.

Επίσης αναφέρουμε ότι η κομματικοποίηση του Συνδικαλισμού οδήγησε σε απαξίωση του συνδικαλιστικού διεκδικητικού κινήματος. Επειδή κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η πολιτικοποίηση με την κομματικοποίηση ταυτίζεται γιατί έτσι τους βολεύει εμείς αταλάντευτα θα παλεύουμε για ένα:                                                                                        

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ – ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

Κανένα μέλος εργαζόμενος του Κ.Θ. ΛΕΡΟΥ δεν απειλήθηκε δεν προπηλακίστηκε. Σας δηλώνουμε ότι θα προστατέψουμε τους εαυτούς μας και όλους τους εργαζόμενους από την εισβολή ξένων προς τους εργαζόμενους κομματικών τραμπούκων. 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ