back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  – Στα πλαίσια των επαφών που πραγματοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ με τις διοικήσεις φορέων, σωματείων και συλλόγων του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ενημερωτική συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του @σωματείου ζυθεστιατόρων του νησιού μας.

Η ενημέρωση αφορούσε κυρίως τη δράση την οποία οργανώνει η ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ σχετικά με την προσπάθεια εξοπλισμού του νησιού μας με Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές καθώς και τα πλεονεκτήματα που αυτή θα έχει για τόσο για τον κλάδο των ζυθεστιατόρων του νησιού μας όσο και για το τουριστικό προϊόν γενικότερα.

Επίσης αναλύθηκε και συζητήθηκε σχέδιο βραχυπρόθεσμης μελλοντικής συνεργασίας που θα αφορά την παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης Α’ Βοηθειών από την ομάδα μας σε τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού του κάθε  καταστήματος που ανήκει στο σωματείο των ζυθεστιατόρων του νησιού μας πράγμα που θα αναβαθμίσει κατακόρυφα το επίπεδο παροχής Α’ Βοηθειών στο νησί μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. των ζυθεστιατόρων αφού άκουσαν με προσοχή το πλάνο δράσης της ομάδας μας, μας διαβεβαίωσαν πως άμεσα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση προς όλα τα μέλη του σωματείου τους ούτως ώστε να καλεστούν να συνδράμουν οικονομικά για την αγορά ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή καθώς και για την επιθυμία χορηγίας από το σωματείο ζυθεστιατόρων αναγκαίου εξοπλισμού για το υγειονομικό τμήμα της ομάδα μας.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου ζυθεστιατόρων του νησιού μας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και για την επιθυμία τους να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας όντας αρωγοί σε δράσεις κοινωφελούς σκοπού.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ