back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Τύπου της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Λέρου

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών τις οποίες διενεργεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ με τις διοικήσεις φορέων και συλλόγων του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου συνάντηση σε επίπεδο Διοικητικών Συμβουλίων με το σύλλογο «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα » Λέρου.

Η ενημέρωση αφορούσε κυρίως την πρόταση η οποία κατατέθηκε από την ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ προς τον Σύλλογο «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Λέρου σχετικά με την συμμετοχή τους και την από κοινού διοργάνωση ενημερωτικών δράσεων που θα αφορούν σε θέματα πρόληψης υγείας κυρίως γυναικολογικής φύσεως όπως π.χ. ενημέρωση για τον γυναικολογικό καρκίνο καθώς και στην στενή συνεργασία σε δράσεις ανθρωπιστικού περιεχομένου.

Από την πλευρά των μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα » Λέρου υπήρξε η διαβεβαίωση της στενής συνεργασίας των δύο σωματείων καθώς επίσης και η δέσμευση πως ο σύλλογος τους θα συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια εύρεσης πόρων για την αγορά αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών οι οποίοι θα εξοπλίσουν το νησί μας.

Επίσης η πρόεδρος των «Γυναικών Χωρίς Σύνορα » Λέρου δεσμεύτηκε πως ο σύλλογος τους θα ερευνήσει και θα αναλάβει, εξ ολοκλήρου και άμεσα, το κόστος αναβάθμισης των δύο αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών οι οποίοι εξοπλίζουν το υγειονομικό τμήμα της ομάδας μας, και παραχωρήθηκαν στην ομάδα μας με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα » Λέρου ο οποίος ήταν και ο πρώτος αποδέκτης της δωρεάς των δύο αυτών μηχανημάτων από το Aschheim της Γερμανίας.

Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα » Λέρου για την φιλοξενία τους και για την έμπρακτη στήριξη τους προς την ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ