back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Τύπου της Ομάδας Έρευνας και ΔΙάσωσης Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου της Ομάδας Έρευνας και ΔΙάσωσης Λέρου

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών τις οποίες διενεργεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ με τις διοικήσεις φορέων και συλλόγων του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου συνάντηση σε επίπεδο Διοικητικών Συμβουλίων με την Θεατρική Ομάδα Λέρου.

Η ενημέρωση αυτή, εκτός της παρουσίασης ενός γενικού πλαισίου ανάδειξης του σκοπού και της αποστολής της ομάδας μας, αφορούσε κυρίως την πρόταση συνεργασίας των δύο φορέων η οποία κατατέθηκε από την ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ προς την Θεατρική Ομάδα Λέρου σχετικά με την δυνατότητα παροχής υγειονομικής κάλυψης των εκδηλώσεων της στο νησί μας, τόσο σε ανοικτούς όσο και κλειστούς χώρους.

Επίσης παρουσιάστηκε ενδελεχώς προς την ΘΟΛ η παράλληλη δράση που έχει αναλάβει και διενεργεί η ομάδα μας σχετικά με την εύρεση πόρων για την αγορά ικανοποιητικού αριθμού αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών οι οποίοι  θα εξοπλίσουν το νησί μας.

Από την πλευρά των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Θεατρικής Ομάδας Λέρου υπήρξε η διαβεβαίωση της στενής συνεργασίας των δύο φορέων καθώς επίσης και η επιθυμία να βοηθήσουν με διάφορους τρόπους στην εξεύρεση πόρων για την αγορά των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Θεατρικής Ομάδας Λέρου για την φιλοξενία τους και για την έμπρακτη στήριξη τους προς την ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ