back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στέλιου Λουλουδιά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στέλιου Λουλουδιά

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Μειοψηφίας κ. Στέλιος Λουλουδιάς, σχετικά με τις προτάσεις για τα οικονομικά του Δήμου, τις οποίες έθεσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012. Στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπατριώτες μου σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Δήμου Λέρου και τις περίεργες πρακτικές του δημάρχου κ. Μιχάλη Κόλια και του Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντινίδη.

Πριν λίγες μέρες ο κ. Κόλιας και  ο κ. Κωνσταντινίδης, ανακοίνωσαν σε όλους τους Λεριούς ότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι κακή και ότι σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν χρήματα ούτε για την πληρωμή των υπαλλήλων αλλά ούτε και για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Λέρου!

Με αφορμή την τραγική αυτή κατάσταση, πρότεινα στο δημοτικό συμβούλιο να πάρουμε απόφαση ώστε ο Δήμαρχος, οι 2 Αντιδήμαρχοι και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, να μην λαμβάνουμε τα χρήματα που νόμιμα δικαιούμαστε από τον δήμο Λέρου και που αγγίζουν σε ετήσια βάση το ποσό των… 140.000 ευρώ περίπου!!! Να σημειωθεί ότι μόνο ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντινίδης κοστίζει στον Δήμο περίπου 5000 ευρώ κάθε μήνα! 

Δυστυχώς ο Δήμαρχος κ. Κόλιας δεν έφερε το θέμα προς ψήφιση, μόνο πρότεινε να πάρουμε σχετική απόφαση, ΟΤΑΝ τα οικονομικά του δήμου φτάσουν σε σημείο τραγικό!!!

Τελικά τι ισχύει κύριε Δήμαρχε; Υπάρχει ή δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στον Δήμο μας; Είναι ή δεν είναι τραγική η κατάσταση στα οικονομικά;  

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, σημαίνει ότι λέτε ΨΕΜΑΤΑ στους πολίτες της Λέρου.

Αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, σημαίνει ότι για λόγους που ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, δεν θέλατε να ψηφίσετε την πρόταση που σας έκανα…

Δυστυχώς για εσάς, κριτής όλων μας είναι ο ΛΕΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, κ. Κόλια.  

Εγώ θα ξαναφέρω το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ελπίζω αυτή τη φορά να δείτε το θέμα όπως το βλέπουν ΟΛΟΙ οι Λεριοί! 

Κύριε Κόλια, κύριε Κωνσταντινίδη, στον Δήμο δεν είμαστε για να ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ προβλήματα, στον Δήμο μας έστειλε ο Λεριακός Λαός για να ΕΠΙΛΥΟΥΜΕ προβλήματα. 

Το πρόβλημα υπάρχει, εσείς ο ίδιος το αναδείξατε, εγώ σας βοηθάω να το επιλύσετε. Λύστε το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!”
 

Στέλιος Λουλουδιάς

Δημοτικός Σύμβουλος 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ