back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Τριτέκνων Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου του Συλλόγου Τριτέκνων Λέρου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Λέρου-Λειψών στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων προσκάλεσε καταξιωμένους επιστήμονες ιατρούς από το νοσοκομείο «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ-ΣΥΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» της Αθήνας, προκειμένου να εξετάσουν δωρεάν τους τρίτεκνους αλλά και όλους τους συμπατριώτες της Λέρου μας, από τις 04/07 έως τις 07/07/13.

Η όλη προσπάθεια ήταν επιτυχής, αφού κατά τη διάρκεια όλων των παραπάνω ημερών εξετάστηκαν πάνω από 400 συμπατριώτες μας! Για να έχουμε όμως αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα, εργάσθηκαν πολλοί άνθρωποι και για πολλές μέρες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν στους ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας , το κέντρο υγείας Λειψών και στα μέλη του Συλλόγου μας που οργάνωσαν την όλη εκδήλωση, αλλά και κατά τελευταίο λόγο τους φιλοξενούμενους γιατρούς :

  1. Κ. Γεωργιάδη Μάριο- Διευθυντή Ουρολόγο
  2. Κ. Δούναβη Αλέξη-Διευθυντή Χειρουργό
  3. Κ. Σπαή Σοφία- Διευθύντρια Οφθαλμίατρο
  4. Κ. Γουργουλή Ιωάννα- Οφθαλμίατρο,

οι οποίοι εργάσθηκαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους χωρίς να υπολογίσουν χρόνο και κούραση.

Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, οι οποίοι μας βοήθησαν για να ανταποκριθούμε στις δαπάνες όπως:

  • Τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου
  • Τον Πρόεδρο των Καφεζυθεστιατόρων
  • Τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέρου
  • Την Διεύθυνση του ξενοδοχείου «Crithonis Paradise»
  • Τα Εστιατόρια: ΜΥΛΟΣ-ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΜΠΟΥΤΡΝΤΖΙ-ΜΑΥΡΑΚΗΣ
  • Την ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ του Δήμου Καλύμνιων
  • Τον Διοικητή και Υποδιοικητή ΚΘΛ Λέρου
  • Τους Δημάρχους Λέρου και Λειψών για την πολύτιμη βοήθεια τους και φιλοξενία τους.

Το Σάββατο 06-07-13 και ώρα 21:00 έγινε από τους φιλοξενούμενους ιατρούς, στο κινηματοθέατρο Λακκίου διάλεξη-παρουσίαση με τα παρακάτω θέματα:

  • Υπερτροφία προστάτη-καρκίνος Οφθαλμοί- ωχρά κηλίδα Χειρουργική-νέες τεχνολογίες

Πριν την παρουσίαση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Αράπης ευχαρίστησε όλους και απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους φιλοξενούμενους, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης τους χάρισε αναμνηστικά του νησιού μας.

Μετά το τέλος των διαλέξεων, η εκδήλωση έκλεισε με μουσική βραδιά έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, όπου τραγούδησε ο Γιώργος Υδραίος, βασικός συντελεστής για την επίσκεψη ιατρών, καθώς και οι Λεριοί καλλιτέχνες, Ελευθέριος Χατζηλάρης, Νικόλαος Δράκος και ο νεαρός Παυλής, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Οι εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα από τον Σύλλογο μας, θα συνεχισθούν αμείωτες, με σκοπό να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας και μέλη μας από την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάμε και μάλιστα στον τομέα της υγείας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι φιλοξενούμενοι ιατροί εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την άψογη φιλοξενία, ενώ έμειναν ενθουσιασμένοι από την αγάπη του κόσμου και τις ομορφιές της Λέρου μας, υποσχόμενοι ότι θα ξαναέλθουν πολύ σύντομα για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και πάλι!

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Αράπης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ