back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Λέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Σύλλογος μας σε  συνεργασία με το Νοσοκομείο Λέρου έφερε  στο νησί της Λέρου και των Λειψών κλιμάκιο  από τους « Γιατρούς της Αγάπης » προκειμένου  να εξετάσουν δωρεάν  όλους τους συμπατριώτες μας , από τις  21/08/15  έως και τις 27/08/15.

Το  κλιμάκιο Ιατρών αποτελούσαν:

  • Ο κ. Παν. Βραχνός, Χειρουργός Δ/ντής
  • Ο κ. Κων. Πετρακόγιαννης, Δερματολόγος και
  • Η κα Νατ. Γούναρη  Ω.Ρ.Λ.

Οι ανωτέρω γιατροί , πάντοτε με τη συνεργασία  του  επιστημονικού και νοσηλευτικού  προσωπικού  του Νοσοκομείου μας , προέβησαν στην εξέταση 200  ατόμων σε διάστημα δύο ημερών, ενώ ο χειρουργό μας κ. Παν. Βραχνός  χρειάσθηκε να κάνει περισσότερες από 30 χειρουργικές  επεμβάσεις  διαφόρων παθήσεων (κοίλες , κιρσοί, τροχαία κ.λ.π.)

Η  ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη , η δε  ικανοποίηση για το έργο που επιτελέσθηκε τις λίγες αυτές ημέρες ήταν τεράστια.

Η προσφορά των ιατρών μας  ήταν  μεγάλη αφού αυτή δεν σταμάτησε στις ιατρικές εξετάσεις  αλλά επεκτάθηκε  και στη δωρεά  εγχειρητικού υλικού , προσφορά του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Ο Σύλλογός μας  μετά τη μεγάλη  επιτυχία που είχε το εγχείρημά μας  αυτό (για  3η συνεχή χρονιά ), προγραμματίζει νέα επίσκεψη  πολύ σύντομα  ιδιαίτερα για το χειρουργικό τομέα ,γι’ αυτό  από σήμερα ξεκινά  η καταγραφή πιθανών χειρουργικών περιπτώσεων πάσης  φύσεως.

Ο Σύλλογος επιθυμεί  να ευχαριστήσει & δημόσια , τους επιχειρηματίες  του νησιού μας για τις προσφορές  και τη στήριξή τους , προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα έξοδα φιλοξενίας του κλιμακίου. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:  Το  ξενοδοχείο : MARILEN  στα  Άλιντα. 

Τα  εστιατόρια: 

  1. « EL GRECCO » στο Παντέλι.
  2. « SOROCO » στο Παντέλι.
  3. « ΦΑΝΑΡΙ » στα Άλιντα.
  4. «ΓΟΥΡΝΑ» στη Γούρνα.
  5. « ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ » στον Βρομόλιθο. 

Τα καταστήματα:                        

  1. «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ » στην Αγία  Μαρίνα.
  2. «ΛΑΛΑΣ» παστά στο Παντέλι.
  3. «ΓΛΥΚΙΑ ΛΕΡΟΣ» στο Παντέλι.
  4. Τον ΚΟΙΣΠΕ  στα Λέππιδα.
  5. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΙΧ. ΧΑΡΙΝΟΥ Στο Λακκί. 

Επίσης  Ευχαριστούμε : –  Τον κ.  Δ. Καρανικόλα  Δ/τή  ΚΘΛ.

  • Τους ιατρούς,
  • Το Νοσηλευτικό προσωπικό  & τους γραμματείς  του Νοσοκομείου μας.
  • Την Ναυτ. Εταιρία  ΑΝΕΚ  Καλύμνου. 

Τέλος  ευχαριστούμε θερμά  το Δι/τή   του  Νοσοκομείου ΚΑΤ  και  τους « Γιατρούς της Αγάπης » που  προσήλθαν στο νησί μας  και προσέφεραν το μεγάλο αυτό κοινωνικό έργο στους συμπατριώτες  μας.

Θα ήταν παράλειψή μας  να μην ευχαριστήσουμε θερμά και τον « δικό μας » ιατρό  κ. Γ. Παϊσιο, ο  οποίος προσέφερε δωρεάν οφθαλμολογικές  εξετάσεις  από 1/8/15  έως 31/8/2015  στα παιδιά που θα  πάνε φέτος στην Α΄τάξη των Σχολείων μας. 

Ο Σύλλογός μας  θα συνεχίσει να προσφέρει ακούραστα το κοινωνικό του έργο και για το λόγο αυτό χρειάζεται και ελπίζει στη στήριξη όλων και ιδιαίτερα των μελών  του,  με την εξόφληση των ετήσιων συνδρομών τους.   

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ