back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήλωση του Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής του ΔΗ.ΠΑ.Κ κ. Παλαπουγιούκ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήλωση του Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής του ΔΗ.ΠΑ.Κ κ. Παλαπουγιούκ

Ο  Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος  (ΔΗ.ΠΑ.Κ ) κ. Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ , μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Θεωρώ μείζονα τιμητική διάκριση την απόφαση του Προεδρείου του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ( ΔΗ.ΠΑ.Κ) , να δεχτεί να αναλάβω τα καθήκοντα του Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής .

Είναι υψηλότατο το αίσθημα ευθύνης για την ανάληψη των καθηκόντων μου, στον ευαίσθητο τομέα της Νησιωτικής Πολιτικής , η οποία μπορεί να αποτελέσει με δράσεις και πολιτικές τοποθετήσεις αφενός ακρογωνιαίο λίθο της οικονομικής ανάπτυξης των νησιών αφετέρου να συμβάλει άμεσα και αποτελεσματικά στην κοινωνική συνοχή και ευημερία των κατοίκων νησιών μας.

Στόχος μου είναι η πιστή εφαρμογή των αξιών που πρεσβεύει η ιδρυτική διακήρυξη και το καταστατικό του ΔΗ.ΠΑ.Κ πάντα μέσα από διαφανείς και αξιοκρατικές συνεργασίες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς των νησιών μας , αλλά και η ανάδειξη προβλημάτων των νησιών σε κυβερνητικό επίπεδο , για να αναβαθμίσουμε και μεγιστοποιήσουμε όλοι μαζί στα κέντρα ελέγχου των εξουσιών την νησιωτικότητα και κάθε χαρακτηριστικό που την εκφράζει.

Έχω αποδείξει μέσα από την πολιτική μου διαδρομή ότι αυτό που με χαρακτηρίζει είναι το πάθος της συμμετοχής στις λύσεις των προβλημάτων της  κοινωνίας.

Αυτό έκανα αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω με γνώμονα συμφέρον των νησιών μας και των κατοίκων τους !

Τέλος, τονίζω προς κάθε κατεύθυνση, ότι στο ΔΗ.ΠΑ.Κ, δεν υπαρχει τίποτα αδύνατον για αυτόν που θα προσπαθήσει.

Καλή μας δύναμη !


Με τιμή

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής

<<ΔΗ.ΠΑ.Κ>>

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ