back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διμηνιαία έγινε η έκδοση της εφημερίδας “Λεριακά Νέα”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιμηνιαία έγινε η έκδοση της εφημερίδας "Λεριακά Νέα"

Διμηνιαία έγινε η έκδοση της ιστορικής εφημερίδας “Λεριακά Νέα”, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Αυτό αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, συμπληρώνοντας ότι τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Απανταχού Λερίων δεν πρέπει να ξεχνούν την ετήσια συνδρομή τους, αφού η εφημερίδα εκδίδεται με αυτόν τον τρόπο.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται επίσης η αγορά ακινήτου 75τμ με πατάρι μαζί με πάρκινγκ 12τμ, συνολικής αξίας 136.654 ευρώ. Η αγορά έγινε μετά από πρόταση των Αφών Ασβεστά. Πιο συγκεκριμένα, η δαπάνη αφορά σε 120.000 ευρώ στους Αφούς Ασβεστά, 12.954 ευρώ στην εφορία, 3.700 ευρώ δικηγόρος – συμβολαιογραφικά κλπ. Υπόλοιπο ταμείου: 7500 ευρώ…

Για την ψήφιση της ανωτέρω δαπάνης συνήλθε σε σώμα το Δ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό (Μάιος), ενώ απουσίαζαν οι κ.κ. Χατζηδάκης Πάρις και Χλωρός Γεώργιος.

Από τη μεριά τους οι Αφοί Ασβεστά ανέλαβαν την υποχρέωση της μεταφοράς των αντικειμένων από την παλαιά αίθουσα στην καινούργια, καθώς και διάφορες επισκευές που θα χρειαστούν.

Όσο για την τύχη της παλαιάς αίθουσας, αναμένεται η πώλησή της με την βοήθεια των Αφών Ασβεστά (περίπου 30.000) ώστε να αποκτήσει ο Σύλλογος οικονομική άνεση…

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ