back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για το κλείσιμο των ΔΟΥ Λέρου – Καλύμνου – Καρπάθου. Λουκέτο στις 14 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για το κλείσιμο των ΔΟΥ Λέρου - Καλύμνου - Καρπάθου. Λουκέτο στις 14 Ιανουαρίου 2013

Δυστυχώς, η απόφαση για το κλείσιμο της ΔΟΥ Λέρου οριστικοποιήθηκε, αφού δημοσιεύτηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 2828 Β/19-10-2012) η απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, που προβλέπει την αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Λέρου, από την 14η Ιανουαρίου 2013 και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων της στη Δ.Ο.Υ. Κω, η οποία μετονομάζεται σε “Δ.Ο.Υ. Κω – Καλύμνου – Λέρου”.

Να σημειωθεί ότι στην απόφαση του Υπουργού Οικονομικών αναφέρεται ότι “από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται δαπάνη ύψους 4.180.000 ευρώ περίπου (!), σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, η οποία, ωστόσο, θα …αποσβεστεί μεσοπρόθεσμα από το όφελος που θα προκύψει από τη μείωση του κόστους λειτουργίας και τη βέλτιστη απόδοση των Υπηρεσιών, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της παρούσας απόφασης…”

Η αρμοδιότητα παρακολούθησης και διεκπεραίωσης όλων των εκκρεμών υποθέσεων των οργανικών μονάδων (δηλαδή της Δ.Ο.Υ. Λέρου), των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, καθώς και η έκδοση των σχετικών πράξεων επιβολής φόρων ή προστίμων και λήψης μέτρων είσπραξης, περιέρχεται στις οργανικές μονάδες υποδοχής αυτών (Δ.Ο.Υ. Κω).

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΦΕΚ 2828 Β/19-10-2012 στον υπολογιστή σας.

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ