back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Λέρου εξυβρίζει κατ’ επανάληψη υφισταμένους και παραμένει στη… θέση του!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Λέρου εξυβρίζει κατ' επανάληψη υφισταμένους και παραμένει στη... θέση του!

Ένα άκρως ασυνήθιστο περιστατικό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας μερίδα εργαζομένων στο νοσοκομείο της Λέρου, θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο το …μπάχαλο που επικρατεί στη δημόσια διοίκηση.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν, εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί μείζον θέμα με τη συμπεριφορά συγκεκριμένου διοικητικού στελέχους – υπαλλήλου του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρου Υγείας Λέρου που βρίσκεται σε θέση ευθύνης, το οποίο πρόσφατα φέρεται να εξύβρισε με χυδαίο τρόπο υφισταμένους υπαλλήλους του Κ.Θ.Λ., λέγοντας -μεταξύ άλλων- εκφράσεις όπως “Σκ..ά να φάτε”, “την κατάρα μου να έχει..” κ.α.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν εργαζομένοι του νοσοκομείου στο LEROS NEWS, το συγκεκριμένο περιστατικό “ξεχείλισε το ποτήρι” με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μείζον υπηρεσιακό θέμα, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν αναφορές προς τη διοίκηση, από κάποιους υπαλλήλους.

Έτσι, το θέμα συζητήθηκε -για πολλοστή φορά- στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κρατικού Θερ. Λέρου, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης!

Αν και το περιστατικό προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, θα μπορούσε να είναι μεμονωμένο και να μην έχει ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Όμως, όπως μας πληροφόρησαν, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι κάθε άλλο παρά μεμονωμένο αφού υπάρχουν εναντίον του εν λόγω διοικητικού στελέχους πολλές αναφορές από υπαλλήλους (για παρόμοια περιστατικά) προς το Δ.Σ. του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, κατά τα παρελθόντα έτη.

Μάλιστα, στο εν λόγω διοικητικό στέλεχος, που κατέχει θέση ευθύνης, είχε επιβληθεί από το Δ.Σ. του Κρατικού Θερ. Λέρου, ποινή προστίμου πέντε ημερομισθίων για αναξιοπρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά εντός της υπηρεσίας, καθώς και ποινή έγγραφης επίπληξης, για άρνηση ή παρέλκυση εκτέλεσης υπηρεσίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την άποψη ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πρακτική στη λειτουργία του συγκεκριμένου Διοικητικού στελέχους…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την προαναφερθείσα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Θ.Λ., το συγκεκριμένο διοικητικό στέλεχος έκανε ένσταση στο Πρωτοβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Β’ ΔΥΠΕ, όπου αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η ένσταση για τυπικούς λόγους (που αναφέρονται στην απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου), λόγω “…παράληψης ουσιωδών στοιχείων στην διατύπωση της πειθαρχικής απόφασης” που είχε λάβει το Δ.Σ. του Κ.Θ.Λ (!!!).

Όπως μας είπαν οι υπάλληλοι που έδωσαν στη δημοσιότητα το όλο θέμα, για τα ουσιαστικά στοιχεία της πιο πάνω υπόθεσης, ούτε λόγος από τη 2η ΔΥΠΕ!!!

Αποτέλεσμα, να επαναληφθεί η… περίεργη συμπεριφορά του συγκεκριμένου διοικητικού στελέχους, απασχολώντας και πάλι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ.Λ.

Διαβάστε παρακάτω ομόφωνη (!!!) απόφαση του Δ.Σ. του Κ.Θ.Λ (2012), για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου διοικητικού στελέχους από τη θέση που υπηρετεί, όπου και πάλι η 2η ΔΥΠΕ αγνόησε επιδεικτικά, και εξάγετε τα συμπεράσματά σας:

Κρατικο Θεραπευτηριο Λερου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ