back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ευχετήριο Μήνυμα Γιάννη Σοροκάκη για τα Χριστούγεννα και το Νέο ΄Ετος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχετήριο Μήνυμα Γιάννη Σοροκάκη για τα Χριστούγεννα και το Νέο ΄Ετος

Η Γέννηση του Χριστού αναδεικνύει το θεμελιώδες μήνυμα Αγάπης και Ελπίδας. Οι Αγιες αυτές ημέρες αποτελούν ευκαιρία να θυμηθούμε ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι ουσιαστική στάση ζωής και όχι επιφανειακή, ευκαιριακή προσέγγιση.

Αυτά τα Χριστουγέννα φαντάζουν αλλιώτικα, δίχως τις Εκκλησίες μας, τους φίλους μας και τα πατροπαράδοτα έθιμά μας. Διατηρούμε ζωντανή την ελπίδα, την υπομονή και την λογική μας, ώστε να βγούμε οπλισμένοι και με ισχυρότερους δεσμούς μέσα απο αυτήν την υγειονομική περιπέτεια.

Εύχομαι ολόψυχα, το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει το δρόμο ώστε το Νεο Έτος να μας δείξει τη χαρμόσυνη έξοδο από την καταιγίδα της πανδημίας.

Να μιλήσει στις καρδιές όλων μας και να του επιτρέψουμε να επικρατήσει στις ζωές μας αναγεννώντας μας, ώστε με αισιοδοξία και δύναμη να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία και με πίστη και αγώνα να θεσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για τις οικογένειες και την χώρα μας.

Η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι στους ναυτικούς μας, στους ανθρώπους της θάλασσας, σε όσους το καθήκον τους ορίζει να είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους αυτές τις γιορτινές ημέρες καθώς και στους ομογενείς μας που ζουν, προοδεύουν και αγωνίζονται μακριά από την πατρίδα.

Εύχομαι στους συμπατριώτες μας, στις απανταχού Δωδεκανήσιες και Δωδεκανήσιους, φωτεινά, σωτήρια, ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2021.

Χρόνια πολλά!

Γιάννης Σοροκάκης,

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

“Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει”

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ