back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έκθεση φωτογραφίας στη Λέρο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈκθεση φωτογραφίας στη Λέρο

Ο γνωστός στο νησί της Κω και στην ευρύτερη περιοχή του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου, νέος ταλαντούχος φωτογράφος, Γιώργος Παπαποστόλου, έχοντας μαζέψει πάρα πολύ φωτογραφικό υλικό από νησιά της Δωδεκανήσου και σε συνέχεια της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς του, εκθέτει στην Λέρο την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στον πανέμορφο χώρο του roof garden του ξενοδοχείου “ELEFTERIA” φωτογραφίες του με τίτλο, “Αντιθέσεις, Αιγαίο – Δωδεκάνησα. Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Παπαποστόλου γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974, και μένει μόνιμα στο νησί της Κω τα τελευταία 24 χρόνια. Εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα σαν Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης στη υπηρεσία της Κω.

Από τα σχολικά χρόνια του άρεσε η  φωτογραφία, όμως τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε πιο συστηματικά και με περισσότερες γνώσεις. Συγκεκριμένα το 2009 παρακολούθησε τα μαθήματα φωτογραφίας της Ν.Ε.Λ.Ε. (Νομαρχιακές Επιτροπές Λαϊκής Επιμόρφωσης), οι γνώσεις αυτές τον έκαναν να λατρέψει ακόμα πιο πολύ τη φωτογραφία.

Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την φωτογράφιση τοπίων των νησιών της Δωδεκανήσου, μέσα από καλοκαιρινές φωτογραφικές αποδράσεις.

Μεγάλο πάθος του όμως είναι η φωτογράφιση τοπίων την ώρα του ηλιοβασιλέματος και η δημοσίευση αυτών στην προσωπική του ιστοσελίδα www.gpapapostolou.com .

Έχει συμμετάσχει σε φωτογραφικό διαγωνισμό της DODEKANISOS SEAWAYS, στον όποιο απέσπασε έπαινο για την καλύτερη φωτογραφία από το νησί της ΚΩ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ