back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επισκευάστηκε το κτίριο της παλαιάς ιταλικής αγοράς στο Λακκί – Θα επισκευαστεί και το ρολόι! [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕπισκευάστηκε το κτίριο της παλαιάς ιταλικής αγοράς στο Λακκί - Θα επισκευαστεί και το ρολόι!

Ανάμεσα στις αρνητικές ειδήσεις του τελευταίου μήνα, η συγκεκριμένη είδηση ξεχωρίζει: Επιτέλους, μετά από χρόνια επισκευάστηκε το κτίριο της παλαιάς κυκλικής ιταλικής αγοράς στο Λακκί (κτίριο ΔΕΥΑΛ – εξωτερικοί σοβάδες – βαφές κλπ).

Η εν λόγω επισκευή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με σχετική έκθεση που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου και είχε κατακυρωθεί σε Λεριό εργολάβο κατόπιν πρόχειρου διαγωνισμού. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, το έργο δεν έχει παραληφθεί επίσημα, αφού σε αυτό περιλαμβάνεται ακόμα η επισκευή του κτιρίου που στεγάζεται το Δημοτικό Συμβούλιο – Πνευματικό κέντρο, το κτίριο που στεγάζεται η Πολεοδομία Λέρου (ΝΕΛ), καθώς και το κτίριο της αγοράς στον Πλάτανο. Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του κ. Κόλια, πολύ σύντομα θα επισκευαστεί και το ρολόι που υπάρχει στο κτίριο της ιταλικής αγοράς στο Λακκί.

Επίσης, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι στο ισόγειο της “κυκλικής αγοράς” στο Λακκί, θα λειτουργήσει σύντομα λαϊκή αγορά, ώστε να μπορούν ειδικά οι νέοι αγρότες και οι Λεριοί παραγωγοί, να πωλούν τα προϊόντα τους!

Δείτε τις φωτογραφίες από την επισκευή του κτιρίου:

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ