back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας δραστηριοποιείται στη Λέρο – Συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή της SECFOR

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας δραστηριοποιείται στη Λέρο – Συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή της SECFOR

Η SECFOR: Security Force, ξεκινάει νέα εποχή στον τομέα της ασφάλειας στη Λέρο, παρέχοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα κορυφαίων οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού σε συνδυασμό με την πλήρη κάλυψη ασφάλειας που παρέχουν οι προηγμένες υπηρεσίες και τα ευέλικτα πακέτα της.

Με αφορμή τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στη Λέρο, το Leros News επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή της SECFOR: Security Force κ. Διονύση Γούσιο ο οποίος μας είπε τα εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Γούσιο, η δραστηριοποίηση της εταιρείας σας στο νησί της Λέρου, είναι κατά πολλούς επιτακτική ανάγκη, αφού τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων γίνονται ολοένα και συχνότερα. Θα θέλαμε να μας πείτε ποια είναι η εξειδίκευση της εταιρείας σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Η εταιρεία SECFOR ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2007, με έδρα τη Ρόδο, έχοντας σαν πεδίο δράσης της ολόκληρη τη Δωδεκάνησο. Η επιχείρησή εξειδικεύεται στη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση κάθε είδους συστήματος ασφαλείας και θωρακισμένων ή μη χρηματοκιβωτίων, για την κάλυψη των αναγκών προστασίας κάθε επιχείρησης, εγκατάστασης ή οικίας. Επιπλέον, με έμπειρο προσωπικό παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες φύλαξης χώρων και προσώπων προσαρμοσμένες στις ανάγκες κι ιδιαιτερότητες κάθε αποστολής που θα της ανατεθεί. Στόχος της SECFOR: Security Force είναι να συνεχίσει να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα, βασισμένη στην μεγάλη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία, για την κάλυψη κάθε ανάγκη της δικής σας ασφάλειας, εμπλουτίζοντας συνεχώς το πακέτο υπηρεσιών της με εξειδικευμένες προτάσεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι τα βασικά είδη συναγερμών που χρησιμοποιούνται γενικότερα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ανάλογα την περίπτωση και τις ανάγκες των πελατών μας, χρησιμοποιούμε είτε ενσύρματα είτε ασύρματα συστήματα. Η διαφορά του ενσύρματου από το ασύρματο σύστημα είναι η εξής:

1. Το ασύρματο σύστημα συναγερμού δεν χρειάζεται ιδιαίτερη καλωδίωση, παρά μόνο τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος και σύνδεση με την τηλεφωνική γραμμή. Έτσι, επιτυγχάνουμε ελάχιστη παρέμβαση και ταλαιπωρία του χώρου σας. Οι ανιχνευτές κίνησης και οι παγίδες λειτουργούν με μπαταρίες. Η αλλαγή των μπαταριών εξαρτάται από την ποιότητα του συστήματος. Το Τεχνικό Τμήμα της SECFOR: Security Force θα σας ενημερώνει τακτικά για την ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών.

2. Το ενσύρματο σύστημα συναγερμού, χρειάζεται καλωδίωση. Συνήθως, συνίσταται σε υπό κατασκευή οικίες ή άλλους χώρους. Η καλωδίωση μπορεί να γίνει είτε από τον εργολάβο – ηλεκτρολόγο, ή από το συνεργείο της SECFOR: Security Force που θα τοποθετήσει το σύστημα. Στο συγκεκριμένο σύστημα δεν χρειάζεται αλλαγή μπαταριών και είναι συνήθως οικονομικότερο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχουμε ακούσει ότι στις εταιρείες ασφαλείας υπάρχουν τα λεγόμενα «Κέντρα Λήψεως Σημάτων». Μιλήστε μας γιʼ αυτά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων, παρέχει 24ώρη κάλυψη και ενημέρωση στους συμβεβλημένους πελάτες. Με μια πολύ μικρή μηνιαία συνδρομή, το σύστημα συναγερμού συνδέεται και παρακολουθείται συνεχώς από το προσωπικό του Κέντρου. Το μεγάλο πλεονέκτημα της σύνδεσης με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων είναι ότι σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού, ο πελάτης ειδοποιείται αμέσως από το προσωπικό και σε περίπτωση συμβάντος, αναλαμβάνουν την ειδοποίηση των Αρχών Ασφαλείας για τα περαιτέρω.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Πώς ειδοποιούνται οι πελάτες σας όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού για την ενεργοποίηση του συναγερμού;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όποιος επιλέγει ένα σύστημα συναγερμού, θα πρέπει να γνωρίζει ότι έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για την ενεργοποίησή του. Είτε μέσω τηλεφωνητή, ο οποίος με ένα ηχογραφημένο μήνυμα ενημερώνει τηλεφωνικά για το συναγερμό, είτε μέσω GSM με SMS ή τηλεφωνική κλήση, είτε μέσω του Κέντρου Λήψεως Σημάτων, οπότε το προσωπικό του Κέντρου ειδοποιεί τον πελάτη άμεσα.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Κάμερες κρυφές ή φανερές; Τι προτείνετε στους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τοποθετείται για την αποτροπή ανεπιθύμητων συμβάντων. Βάσει της οδηγίας 1122/2000 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αν ένας χώρος διαθέτει κάμερες, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να ενημερώνει με πινακίδες, τους εισερχόμενους ότι ο χώρος παρακολουθείται. Με βάση τα παραπάνω, οι κάμερες πρέπει να είναι φανερές, αλλιώς κινδυνεύουμε να βρεθούμε κατηγορούμενοι.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Οι κάμερες μπορούν να βλέπουν στο σκοτάδι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχουν πολλών ειδών κάμερες. Υπάρχουν κάμερες που βλέπουν στο απόλυτο σκοτάδι. Άλλες βλέπουν με αμυδρό φως και άλλες που χρειάζονται πιο δυνατό φωτισμό. Το μυστικό για την τέλεια εικόνα, όμως, είναι η σωστή τοποθέτηση της κάμερας και η ύπαρξη καλού φωτισμού.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Από που βλέπουν οι πελάτες σας τις κάμερες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, μπορεί να παρακολουθείται, είτε τοπικά (στο χώρο που είναι τοποθετημένο το σύστημα, μέσω μιας οθόνης, ή από το τοπικό δίκτυο), είτε απομακρυσμένα, μέσω internet, αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο χώρο που είναι τοποθετημένο. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνεται από τον υπολογιστή σας και/ή το smartphone σας.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Γιατί να αγοράσει κάποιος ένα χρηματοκιβώτιο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κάποια αντικείμενα τα οποία έχουν αξία για μας. Κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, έγγραφα που πρέπει να είναι ταυτόχρονα προστατευμένα και άμεσα διαθέσιμα, αλλά και διάφορα αναμνηστικά μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Αυτά τα αντικείμενα δεν θέλουμε να τα κλείσουμε σε μια θυρίδα μια τράπεζας. Οι λόγοι πολλοί: θέλουμε να έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους, τα χρησιμοποιούμε συχνά, δεν έχουμε χρόνο για να πηγαίνουμε στην τράπεζα. Όλα τα παραπάνω, μας οδηγούν στο δίλημμα, “τα θέλω κοντά μου, αλλά πώς να τα προστατέψω, με τόσα που ακούγονται;”. Η λύση είναι η αγορά ενός χρηματοκιβωτίου. Το χρηματοκιβώτιο αποτελεί επένδυση μιας ζωής. Λόγω του τρόπου κατασκευής του, το χρηματοκιβώτιο δεν χαλάει και με μια πολύ μικρή και σχεδόν ανέξοδη συντήρηση μπορεί να χρησιμοποιείται μια ζωή. Η SECFOR: Security Force με τις δικές τις εγγυήσεις και αυτές των προμηθευτών της διασφαλίζει την διάρκεια ζωής της επένδυσής σας. Η μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και σε δυνατότητες, κάνουν το χρηματοκιβώτιο προσιτό σε όλους μας, απαλλάσσοντάς μας από το άγχος της φύλαξης πολύτιμων αντικειμένων και εγγράφων. 


Πληροφορίες επικοινωνίας:

Γραφεία: Μιχαήλ Πετρίδη 107, Τ.Κ. 85100, Ρόδος

Τηλεφωνικά στο 22410.72888

E-mail στο info@secfor.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ