back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αλλοίωσης λίστας υποψηφίων στον Ιατρικό Σύλλογο Επαρχίας Καλύμνου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΚαταγγελία αλλοίωσης λίστας υποψηφίων στον Ιατρικό Σύλλογο Επαρχίας Καλύμνου

Η ΔΗΠΑΚ – ΓΙΑΤΡΩΝ Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου καταγγέλλει το γεγονός αλλοίωσης της λίστας υποψηφίων της στον Ιατρικό Σύλλογο Επαρχίας Καλύμνου.

Χωρίς να προηγηθεί οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας, είδαμε να έχει αφαιρεθεί Ιατρός από την λίστα υποψηφίων για το Δ.Σ., που εμπρόθεσμα είχαμε καταθέσει Μετά από κοπιώδεις και επανειλημμένες άκαρπες προσπάθειες επικοινωνίας τηλεφωνικής με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου (Ι.Σ.Ε.Κ ), δόθηκε προφορική εξήγηση σε μέλος του συνδυασμού μας ,ότι δεν είχε τακτοποιηθεί η οικονομική συνδρομή . Η υποψηφία είχε τακτοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της συνδρομής 80 ευρώ(50+ 30 της εγγραφής ) (11/1/2018 ) και χθες έχει καταβάλει και τα υπόλοιπα 50 ευρώ. Περιμένουμε να συμπεριληφθεί στην λίστα υποψηφίων της ΔΗΠΑΚ .

Η συμπεριφορά αυτη της ηγεσίας του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου , κάθε άλλο παρά βοηθάει στην ενίσχυση της συλλογικότητας , άλλωστε δεν τους εχει απασχολήσει ποτέ , ούτε η οργάνωση ,ούτε η συμμετοχή ,ούτε ο ταξικός προσανατολισμός της πάλης , μάλιστα με την μορφή της συναίνεσης ,είτε με την μορφή της “αντιπαράθεσης” ,ήταν πάντα στην λογική ότι τίποτα δεν μπορούμε να πετύχουμε με τους αγώνες , στις κινητοποιήσεις έβγαζαν και βγάζουν μια τυπική ανακοίνωση για τα “μάτια του κόσμου” χωρίς καμιά προσπάθεια οργάνωσης τους , με έκδηλα τα χαρακτηριστικά του συμβιβασμού .Αποτέλεσαν και αποτελούν οι ηγεσίες των Ιατρικών Συλλόγων και του Π.Ι.Σ πολύτιμο βοηθό, στην υλοποίηση όλων των αντιλαϊκών -ευρωενωσιακων μέτρων όλων των Κυβερνήσεων . Συγκαλύπτουν τα πραγματικά προβλήματα και την αιτία τους και την βαθιά αντιλαϊκή πολιτική των Κυβερνήσεων που εναλλάσσονται.

Συνάδελφε , Αξιοποίησε την πείρα σου και μετέτρεψε την σε δύναμη διεκδίκησης και αγώνα.

Δεν αρκεί η αγανάκτηση και η διαμαρτυρία . Απαιτείται συμμετοχή , οργάνωση, διεκδίκηση, αλλά και σωστό προσανατολισμό της πάλης.

Ζητάμε την ψήφο σας , όχι για να σας εκπροσωπήσουμε, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ .

Αφαίρεσε τους το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη ψήφο σου για να κάνουν αυτά, όπως στην εισαγωγή (με την Συνάδελφο ), και άλλα χειρότερα.

Επιστρέφοντας στο θέμα της Συναδέλφου , ούτε καν είχαν την ευαισθησία να επικοινωνήσουν μαζί της να ενημερώσουν , αλλά και να αναρωτηθούν αν είχε την δυνατότητα να καταβάλει όλο το χρηματικό ποσό .

Η Συνάδελφος που πέταξαν έξω από την λίστα υποψηφίων, έχει πρωτοστατήσει στους αγώνες των Νοσοκομειακών Ιατρών Λέρου , Πάτμου ,Λειψών ,Αγαθονησιου . Απέδειξε ,έμπρακτα πολλές φορές, το αυξημένο αίσθημα συναδελφικότητας και της ταξικής αλληλεγγύης συμμετέχοντας, σε όλους τους αγώνες του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών (Ε.Ι.ΘΕ.Λ) και της Ομοσπονδίας (ΟΕΝΓΕ) για τα δίκαια αιτήματα των Νοσοκομειακών Γιατρών.

Η ΔΗΠΑΚ -ΓΙΑΤΡΩΝ θα συνεχίσει τις ανακοινώσεις της , παρουσιάζοντας στους Συναδέλφους το πρόγραμμα της.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΠΑΚ .

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ