back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

– Κατάληψη του Νοσοκομείου της Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ- Κατάληψη του Νοσοκομείου της Λέρου!

Από την Τρίτη 8-5-2007 οι εργαζόμενοι του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου αποφάσισαν να προβούν σε κατάληψη του νοσοκομείου (επιτρέποντας την είσοδο μόνο στα έκτακτα περιστατικά) και του γραφείου του διοικητή.

Ο λόγος που οδήγησε τους εργαζόμενους του ΚΘΛ σ’ αυτή την απόφαση είναι η μη καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και με τη διοίκηση του ΚΘΛ, η καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών δεν κατέστη δυνατή.

Η Ένωση Υπαλλήλων του ΚΘΛ κάνει λόγο για ανικανότητα, αδιαφορία και έλλειψη συντονισμού των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων και του διοικητή. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το αντίστοιχο πρόβλημα που υπάρχει με τις εφημερίες των γιατρών, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και έχει προκαλέσει μεγάλη κοινωνική αναταραχή.

Ελπίζουμε τα δίκαια αίτημα των γιατρών και των εργαζομένων να ικανοποιηθούν άμεσα και κάποιοι επιτέλους να καταλάβουν ότι η υγείας δεν είναι παιχνίδι…

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ