back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΙΨΟΙ: Απάντηση Φ. Μάγγου στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό [VIDEO]

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΙΨΟΙ: Απάντηση Φ. Μάγγου στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει η καταγγελία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Λειψών κ. Μανώλη Ρίζου σχετικά με τον ξυλοδαρμό του γνωστού μεγαλοεπενδυτή και νέου ιδιοκτήτη του ANNA EXPRESS, Αλεσάνδρο Μπαλτισέρα.

Για το θέμα αυτό ο κ. Φώτης Μάγγος απάντησε στην εν λόγω καταγγελία με δελτίο Τύπου. Σύμφωνα με τον κ. Μάγγο ξυλοδαρμός δεν συνέβη ποτέ. Ο κ. Ρίζος με τη σειρά του ανταπάντησε στα όσα ειπωθηκαν από τον κ. Μάγγο.

Παρακάτω δίνεται το κείμενο της απάντησης του κ. Φώτη Μάγγου και βίντεο με την ανταπάντηση του κ. Μανώλη Ρίζου. 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΦΩΤΗ ΜΑΓΓΟ: 

“Επειδή η σιωπή μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς ως παραδοχή ενοχής και επειδή οι άνθρωποι που έχουν ηθικές αξίες και αρχές με τις οποίες έχουν πορευθεί σ’όλη τους τη ζωή,δεν θέλουν να υπάρχουν σύννεφα αμφιβολιών γύρω απ το όνομα τους ,σε απάντηση των καταγγελομένων από τον Ρίζο Εμμανουήλ στο σταθμό σας, έχω να δηλώσω τα παρακάτω: 

Ουδέποτε ασκήθηκε κανενός είδους σωματικής βίας απο εμένα η κάποιο μέλος της οικογένειάς μου εναντίον του Alessandro Baldissera παρά τις συνεχόμενες και επαίσχυντες προκλήσεις προς εμάς.Οι ξυλοδαρμοί και η πρόκληση σωματικών βλαβών ως πρακτική και ως μέσω επίλυσης προσωπικών διαφορών ,είναι πέρα και έξω απ’ τη δική μας λογική και νοοτροπία.Στο περιστατικό που δημιουργήθηκε μεταξύ μας υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες από τρία ουζερί και μία καφετέρεια.Σας προκαλώ να κάνετε έρευνα και αν προκύψει μάρτυρας που να είδε ξυλοδαρμό τότε ευχαρίστως να λογοδοτήσουμε όλοι στη δικαιοσύνη. 

Εμείς, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι των Λειψών είμαστε φιλήσυχοι με παράδοση στη φιλοξενία και στο σεβασμό των πανανθρώπινων αξιών,έχουμε αγκαλιάσει και ενσωματώσει στους κόλπους της κοινωνίας μας ανθρώπους απ΄όλον τον κόσμο που γνώρισαν το νησί με τον τουρισμό, σεβάστηκαν τους κοινωνικούς κανόνες που όπως κάθε κοινότητα έτσι και η δική μας έχει θέσει,το αγάπησαν και πολλοί απ΄αυτούς το θεωρούν πλέον πατρίδα τους.Στην κοινωνία μας δεν έχουν θέση μόνο όσοι αυτοαπομονώνονται θέτοντας τον εαυτό τους εκτός κοινωνικού πλαισίου. Και για να είμαι πιο σαφής, ποιός άνθρωπος μπορεί να γίνει αποδεκτός απο τα μέλη μιας κοινωνίας όταν απρόκλητα απειλεί, κάνει άσεμνες χειρονομίες,καθυβρίζει όσους δεν συμπαθεί και τους φτύνει μέσα στο χώρο της εργασίας τους μπροστά σε πελάτες και προσωπικό? 

Αλήθεια, αυτοί που <<κόπτονται>> για το <<καλό>> του νησιού και υπερασπίζονται αυτόν τον <<άγιο άνθρωπο>> πόσο ανέχονται και συμμερίζονται την άποψη που έχει διατυπώσει στο Facebook συνομιλώντας με φίλους του πως θεωρεί τα γουρούνια τους πιο συμπαθητικούς κατοίκους αυτού του νησιού ?Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάποιος Ελληνας εμφάνιζε μια τέτοια συμπεριφορά σε ένα οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος της Ευρώπης με άλλοθι το επενδυτικό ενδιαφέρον? 

Τα συμπεράσματα δικά σας…..” 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΑΝΩΛΗ ΡΙΖΟ:

Πηγή: Αιγαίο TV

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ