back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού, στη μνήμη του Μιλτιάδη Παπαντωνάκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού, στη μνήμη του Μιλτιάδη Παπαντωνάκη

Την 15η Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο θα διεξαχθούν στο νησί της Λέρου δρομικοί αγώνες, για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων του νησιού.

Στους αγώνες αυτούς μπορούν να πάρουν μέρος και αθλητές-τριες του τοπικού Σωματείου (Γ.Σ.Ν.ΛΕΡΟΥ), καθώς και ένας μικρός αριθμός επιλεγμένων αθλητών/-τριών από τα Σωματεία της Δωδεκανήσου, που προετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 23/02/2020.

Οι αγώνες αφιερώνονται στη μνήμη του Μιλτιάδη Παπαντωνάκη, που “έφυγε” τόσο νωρίς από κοντά μας. Ένας αληθινός υπηρέτης του στίβου στη δημόσια εκπαίδευση και στο σωματειακό αθλητισμό. 

Γι’ αυτό και η πρόσκληση για συμμετοχή στους αγώνες απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους μαθητές και μαθήτριες, ανεξάρτητα του αν είναι αθλητές η απλώς αθλούμενοι και που θα τιμήσουν τη μνήμη του με την παρουσία τους. 

-Η Ένωση των Σωματείων Στίβου της Δωδεκανήσου συνεχίζει κι εφέτος, όπως και πέρυσι στην Κω, τη διοργάνωση μια τριπλής εκδήλωσης εκτός Ρόδου, συνδυάζοντας τους συγκεκριμένους αγώνες στη Λέρο με την πραγματοποίηση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και της Ετήσιας Αθλητικής Γιορτής με το κόψιμο της πίτας. Την Κυριακή το πρωί θα τελεσθεί τρισάγιο στο μνήμα του Μιλτιάδη, όπου θα παραστεί σύσσωμη η αποστολή της Ένωσης. 

– Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ και ιδιαίτερα στην Πρόεδρό του κα Μαριέττα Κανάρη, για την ομόφωνη απόφαση τους να εγκρίνουν το αίτημα για τη Συνδιοργάνωση των αγώνων δρόμου στο νησί. Οι ευχαριστίες της Ένωσης απευθύνονται και προς τον Δήμαρχο Λέρου κο Μιχάλη Κόλια, ο οποίος διαχρονικά στηρίζει τον δωδεκανησιακό στίβο και κατ’ επέκταση το τοπικό Σωματείο του νησιού που είναι Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ