back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Άμεση εντολή υφυπουργού Εσωτερικών για τη σύσταση Λιμενικού Ταμείου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Άμεση εντολή υφυπουργού Εσωτερικών για τη σύσταση Λιμενικού Ταμείου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Γρηγοράκο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λέρου, για σοβαρά θέματα που αφορούν το δήμο μας. 

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα σύστασης Λιμενικού Ταμείου Δήμου Λέρου, για το οποίο ο Υπουργός έδωσε άμεση εντολή για τη σύσταση του.

 Για το σοβαρό θέμα του πλεονάζοντος προσωπικού στο δήμο μας, ο Δήμαρχος απέσπασε τη διαβεβαίωση του Υπουργού, ότι κανείς υπάλληλος δεν θα τεθεί στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

Τέλος, για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ο Υπουργός υποσχέθηκε την άμεση στήριξη και συνεργασία του, για την αντιμετώπιση κυρίως της πρώτης υποδοχής.

Επίσης, ο Δήμαρχος Λέρου είχε συνάντηση με τον διευθυντή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Περδίκη, για θέματα που αφορούν τη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, εν όψει της ερχόμενης τουριστικής περιόδου αλλά και την έναρξη λειτουργίας της πύλης εισόδου εξόδου.

Ο κ. Κόλιας, επανέφερε την πρόταση του για στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος με πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και ήδη συμμετέχουν στην προκήρυξη του Υπουργείου, βρίσκοντας σύμφωνο το διευθυντή να γίνουν προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. 

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ