back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ανακοίνωση από το Κέντρο Κοινότητας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ανακοίνωση από το Κέντρο Κοινότητας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους ενήλικες που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική τους εκπαίδευση να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο του νησιού μας.

Η επιστροφή στα θρανία θα δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας ή ακόμη και να βελτιώσουν την υπάρχουσα. Εξίσου σημαντικό είναι και το όφελος σε ψυχολογικό επίπεδο με ενίσχυση της προσωπικότητας, της αυτοπεποίθησης και της απόκτησης κοινωνικών δεξιοτήτων, όπως αυτές της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της επίλυσης προβλημάτων.

Δεδομένου ότι μια από τις υποχρεώσεις των δικαιούχων του ΚΕΑ είναι πλέον και η ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης για όσους είναι έως 45 ετών, πολλοί θα είναι φέτος οι νέοι μαθητές στο Εσπερινό Γυμνάσιο. Ως Κέντρο Κοινότητας, τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του σχολείου θα πραγματοποιούμε ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης των εκπαιδευόμενων από τη ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου, μέχρις ότου να επέλθει η ομαλή ένταξη στο εκπαιδευτικό πλαίσιο.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 9 το πρωί στα γραφεία του Κέντρου στην Καμάρα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2247023130.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.  

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ