back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Ανακοίνωση – πρόσκληση από τον Δήμο για το Καρναβάλι 2020

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ανακοίνωση - πρόσκληση από τον Δήμο για το Καρναβάλι 2020

Ο Δήμος Λέρου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 έμπροσθεν του ξενοδοχείου “Λέρος” στο Λακκί.

Ειδικότερα: Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί από τις 17:00 έως τις 19:00 αποκριάτικο δρώμενο από την ομάδα θεάτρου δρόμου «Teatro-Theama», με τίτλο: «Το Αποκριάτικο Πανηγύρι της Φαντασίας», με χρώματα, ρυθμό, χορό και διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά, που θα καταλήγει σ’ ένα αποκριάτικο πάρτι.

ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ – ΖΟΓΚΛΕΡ – ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ – ΚΛΟΟΥΝ – ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ – FACE PAINTING και εντυπωσιακές ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΡΤΟΥΝ ύψους 3,5 μ., που κινούνται, χορεύουν και συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, μαζί με αγαπημένους ήρωες της Disneyland, στήνουν το δικό τους τρελό ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 έως τις 19:00 αποκριάτικο δρώμενο, ενταγμένο στον χώρο όπου θα υπάρχουν τα φουσκωτά παιχνίδια, από την ομάδα θεάτρου δρόμου «Teatro-Theama», με τίτλο: «Μαγική Καρναβαλούπολη».

Τα παιδιά θα έχουν το δικό τους Καρναβάλι, τις δικές τους εκδηλώσεις παιδικής δημιουργίας, έκφρασης και ξεφαντώματος, με τα φουσκωτά παιχνίδια που θα υπάρχουν στον χώρο, και θα συνδυάζονται με:

  • Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού
  • Face Painting (πρωτότυπες ζωγραφιές στα πρόσωπα των παιδιών)
  • Διαγωνισμοί Χορού – Τραγουδιού
  • Διαγωνισμός Πρωτότυπης Αποκριάτικης Στολής
  • Εργαστήρια Ζωγραφικής, με θέμα το Καρναβάλι
  • Δρώμενα θεάτρου δρόμου από την ομάδα Teatro – Theama (διαφοροποιημένα από αυτά της προηγούμενης μέρας)

Τέλος, καλούνται τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διήμερες εκδηλώσεις με οποιονδήποτε τρόπο (πάγκους, λοιπές συμμετοχές), όπως επικοινωνήσουν με την κα Σπύρου Σοφία στο τηλέφωνο 22473.60200 μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ