back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ανακοίνωση σχετικά με τις αιτήσεις στους Παιδικούς Σταθμούς για τη νέα σχολική χρονιά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ανακοίνωση σχετικά με τις αιτήσεις στους Παιδικούς Σταθμούς για τη νέα σχολική χρονιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ

Από τον Δήμο Λέρου ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων των ωφελούμενων γονέων που αφορά στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» των Παιδικών Σταθμών για το σχολικό έτος 2020-2021.

Οι ωφελούμενοι έχουν προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020.

Η αίτηση θα υποβάλλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr).

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών -διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Παρακαλούνται όσοι γονείς/ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση, αλλά για διάφορους λόγους ΔΕΝ τα καταφέρνουν, να επικοινωνούν με τον Δήμο Λέρου (κα Σπύρου Σοφία) στο τηλέφωνο 22473.60200, καθημερινά από τις 09.00 – 13.00.

Επίσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί, τους κωδικούς TaxisNet.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ